Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto powinien sie odezwac teraz?

Polecane posty

Gość gość

Jesli facet proponował spotkanie w tym tygodniu, ja mu napisałam, ze jeszcze nie wiem, ale dam znać, a on napisał, ze " Ok, to całuje i czekam". Wstrzymac sie az on napisze czy powinnam juz napisac mu sama? chce zeby sie postaral troche...

Gość gość
no przeciez sama mu napisałaś, że dasz znac więc daj znać, boże.....

Gość gość
no niby tak... Moze to glupie, ale tyle sie juz zawiodlam na facetach, ze boje sie pokazać, ze mi zalezy :O No ,ale skoro on napisał "caluje i czekam" to moze juz sie nie bedzie dopominal...Poczekam do jutra chyba i jesli on nie napisze to ja bede musiala

Gość gośćT
Po pierwsze: Nie mysl, ze spotkanie to odrazu milosc, romans, slub i dzieci. Zmien nastawienie, podejdz na luzie, to sie nie zawiedziesz. x Po drugie: Jesli jestes powazna osoba, to mowiac, ze sie odezwiesz, zrob to. Odpisz, ale tak, by nie wygladalo zbyt nachalnie. Mozesz np. napisac, ze "Bedzie Ci milo sie z nim spotkac, ale w przyszlym tygodniu (tu podaj juz konkretny dzien, kiedy masz czas)" (powodu przesuniecia terminu nie podawaj). Facet odbierze takiego smsa w ten sposob: "Super, spotka sie ze mna, czyli mam u niej szanse. Ale kurcze nie moze teraz bo jest pewnie zajeta (w sumie to dobrue, bo widocznie jest ciekawa osoba, ktora ma jakies inne zajecia niz randki). x Pamietaj, bez cisnien. x Pozdro :)

Gość gość
gosc T- dzieki tak pewnie zrobie :)generalnie to nigdy takich gierek nie lubilam ale ja poprostu zawiodlam sie na facetach kiedy mi bardzo zalezalo i teraz sie poprostu boje byc dostepna i jakos otworzyc przed nimi..Ale przyszly tydzien bedzie dobry bo to jeszcze nie swieta a niech sobie troche poczeka dobrze mu to zrobi

Gość gość
Jakaś makabra, kobieta pisze, że się odezwie i czeka aż ktoś się pierwszy odezwie :O żałosne aż do bólu.

Gość gość
Bo chcialam zeby sie troche podopominal o to spotkanie, ale jesli on sie nie odezwie powiedzmy do jutra to ja napisze pierwsza tak jak obiecalam

Gość gość
Ale baby mają nawalone w głowach... Pisze mu, że da znać i zastanawia się czy napisać czy czekać... Matko...

Gość gość
ona tak tu analizuje kazdego smsa do tego faceta i tak juz od ponad roku. Facet ma zone i spotyka sie z nia tylko na seks, o czym jej od poczatku powiedzial.