Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam sprawic zeby mama mnie przestala traktowac jak dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Bo coraz bardziej mi to przeszkadza :O Mam juz 27 lat i mieszkam osobno. Rodzicow odwiedzam raz na jakis czas. I wtedy ona traktuje mnie jak mala dziewczynke doslownie. Np krzyczy,ze nie ubieram czapki, albo budzi mnie rano kiedy mam ustawiony budzik na pozniej i nie musze sie az tak spieszyc :O Rozmowy nie pomagaja... Ja naprawde sobie radze mieszkajac sama,a ona ciagle mysli ze bedzie mnie nianczyc, strasznie to denerwujace

Gość gość
No niestety masz taka matkę. Rodziców się nie wybiera. Ja mam 24 lata, męża i dziecko ale i to nie przeszkadza jej traktować mnie jak na 12-latkę. Nie wiem juz co z tym robic. Ciągle mi mówi że jestem beznadziejna matką i w ogóle się nie nadaje a ona robi wszystko lepiej. Przykro mi ale udaje ze nie słucham.

Gość gość
zerwac kontakt!

Gość gość
Ja mam 30 lat i to samo, tez dra sie ze nie mam czapki czy szalika, albo ze za malo jem , tez mieszkam osobno ... matka zawsze taka byla, tata mniej ale jak mama zacznie to tata sie dolacza :p

Gość gość
eee to się nie zmieni! Ja byłam już po 30-tce, mieszkałam sama w dużym mieście, a jak spędzałam weekend w domu i zasiedziałam się u koleżanki to mama za mną dzwoniła gdzie jestem :) bo już późno :) Dla niej zawsze będę dzieckiem :)

Gość gość
Tak, ale to wkurza niesamowicie :O Albo jej mówię, zeby nie myla po mnie naczyn, ze potem ja to to zrobie, za doslownie godzine, to i tak umyje wszystkie :O Tak samo z tym budzeniem strasznie mnie denerwuje, przeciez jak mieszkam sama to jakos wstaje do pracy ,nie trzeba mnie budzic specjalnie

Gość gość
Jestes jej dzieckiem !! I zawsze tak bedzie , moj brat ma 45 lat i mama raz gada do niego "czemu nie masz rekawiczek bozzze !! Przeciez zimno ,musze ci kupic " A on juz ma corki 20 letnie , no coz lepiej tak , niz zeby rodzice olewali i mieli w d***e wszystko, trza wysluchac i ok wkoncu to rodzice

Gość gość
Pobudzaj się noga to pomoże