Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pierwsza dziewczyna, chłopak wciąż jest w waszej pamięci? Dla mnie pierwsza

Polecane posty

Gość gość

zawsze będzie tą jedyną, kocham żonę, ale z pierwszą dziewczyną byłem lata temu i byl to związek zakończony po 4 latach z kobietą aniołem tylko ze ja wszystko psułem zawsze i pozwoliłem jej odejść. Jestem szczęśliwy ale zakorzeniona w moim sercu zawsze będzie ona jako ta pierwsza i jedyna, milo będę ją wspominać

Gość gość
Nie, moja żałosna pierwsza miłość to było kompletne zero, które próbowało mną manipulować i tylko przelecieć.

Gość gość
Chodzi mi raczej o pierwszy wartościowy związek, w którym obie strony kochały

Gość gość
Związek to chuj ale kiedyś miałem łaskę co robiła laske po same jaja i zawsze z połykiem to był odjazd nie do zapomnienia ale jak wygladała już nie pamietam

Gość gość
W takim razie nie było nikogo takiego, bo do dziś nie szanuję facetów.

Gość gość
Tak, pierwszy raz zakochałam sie w podstawówce i pamiętam jak się nazywał oraz ogólnie jak wyglądał. Można powiedzieć że chodziliśmy ze sobą, bo nasze babcie wspólnie odprowadzały nas na religię. Było to związek platoniczny i nietrwały, bo ja po 2 latach zakochałam się w innym chłopaku. W tym związku był już kontakt fizyczny i to od pierwszej randki, bo sie pobiliśmy. Ten drugi chłopak zakochał się we mnie po uszy i wyznawał mi to przez następne parę lat. :p

Gość gość
tak, miałam chłopaka wielka miłosc, nie dogadywalismy sie, on miał ciezki charakter, manipulowal mna, kochałam go ale zerwałam, pokochałam obecnego meza ktorego kocham i mamy 3 dzieci, ale tez kocham tego pierwszego i ciagle wspominam, mysle coby było gdybym to za niego wyszła, czasem wrecz zaluje ze ozeniałam sie z mezem ktorego mimo ze kocham ale nie zabardzo sie dogadujemy, kłopoty dnia codziennego a jestem 20 lat po slubie a ciagle mysle i tesknie za tamty, wiem ze ma zone 2 synow i wyjechal z kraju, jak z tym walczyc jak zapomniec , przeciez on nie bylo wcale taki dla mnie dobry , ale to 1 ,lodziencza milosc

Gość gość
nie, było minęło . Mozna mieć jakiś lekki sentyment, ale nie będę żyć pamięcią o facecie, z którym dawno nie jestem i skoro z nim nie wyszło tzn. aż tak wazne to nie było

Gość gość
Miała parę miłości i wszystkie pamiętam. Po śmierci jednego z nich długo myślałam, że już sie wszystko wypaliło, ale dzisiaj nie jestem już taka pewna.

Gość gość
*Miałam