Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się dzieje..

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja z życia gdzieś obok. Chłopak, lat 23, seksowny, przystojny. Ma dziewczynę. Ona jak z obrazka, śliczna, przemiła. On ją zdradza na lewo i prawo. Gdzie się da, z kim się da. One bywają od niej starsze, daleko im do jej atrakcyjności. Nie rozumiem już tego świata. Może gdyby byli 20 lat po ślubie, ona zaniedbana, marudząca, ale cholera to młodzi ludzie, nie są z sobą od dawna. Razem cudowna, niesamowicie zakochana para. Osobno, on zwykły *****cz, ona łyka każde jego kłamstwo.

Nie usprawiedliwiając tego zdradzieckiego gnojka, nie wiesz jaka ona jest chyba co? Może pozornie są szczęśliwi, a w rzeczywistości ona jest nie do wytrzymania? Nie wiem jak jest, nie znam ich, ale niekoniecznie ona jest taka idealna.

Gość gość
Półroczny związek, jeśli jest zołzą to by odszedł. Nigdy nie był stały w uczuciach, ale tym razem deklaruje wielką miłość. Może to ja jestem dziwna, że nie akceptuję społecznego przyzwolenia na zdrady. Dla mnie to wszystko jest chore.

Gość krusowa
Nic się nie dzieję... Oby dwoje nie dojrzeli do miłości ,związku itp... 💤

Gość gość
No to ci powiem dlaczego tak się dzieje.....panna jest zapewne po prostu FATALNA w łóżku, ale ma wygląd i prezencje, więc koleś dla tych aspektów ją przy sobie trzyma. Jednakże ma potrzeby, lubi się rżnąć ostrzej, a ona pewnie dętka, więc szuka czegoś pikantniejszego na boku. Tyle ;-)

Gość gość
13,08 gosc ma racje