Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można dziś mieć bujne życie towarzyskie bez facebooka?

Polecane posty

To pytanie powinno brzmieć inaczej - czemu nie mieć fejsa mając bujne życie towarzyskie. A odpowiedź jest taka - tu nie chodzi o życie towarzyskie tylko o to że ten skur/wiały fejs wprowadził cenzurę i nie mamy być frajerami i ich jeszcze utrzymywać. Trzeba szukać alternatywy.

Gość gość
No pewnie że możn mieć bogate życie towarzeskie bez facebooka.

Gość gość
darth vader i wszyscy inni swieci wy tak serio?? naprawde? bez zukkermordy nie ma zycia? czy tylko daliscie sie podejsc jak swinie w zagrodzie cieszace sie ze komus kase nabijacie bo przeciez tuczy i wcale na szynke nie przerobi

Gość gość
A ja myślę że dziś bez fb ani rusz...

Widocznie należysz do takich, co przerywają spotkanie w realu, wracają do domu i kontynuują je w necie. Tylko, czy to ma jakiś sens ?

Gość gość
Misiu, nie. Ale by poznać ludzi w mieście, gdzie się nikogo nie zna to chyba jednak trzeba fb założyć. Uważasz inaczej?

Gość gość
Ciekawy temat. Ciekawe ile osób popularnych nie ma fb, jeśli w ogóle takie są.

Gość gość
Moim zdaniem nie można

>>>Misiu, nie. Ale by poznać ludzi w mieście, gdzie się nikogo nie zna to chyba jednak trzeba fb założyć. Uważasz inaczej?<<< x Daję słowo, że nie rozumiem tego szukania kogoś na siłę. x Kiedyś włóczyłem się po świecie i jakoś nie miałem problemu, z poznawaniem ludzi w różnych zakątkach Polski i Europy :). x Nie poznawałem wszystkich, jak leci, ale tych, z którymi coś mnie połączyło. To mogła być pani przyjmująca często mój bagaż do odprawy, albo sprzedawczyni w przytulnej piekarni, gdzie lubiłem zachodzić na ciacho :). Gdy nocowałem kilka dni w nowej miejscowości, to zawsze trafiały mi się jakieś towarzyskie oferty, a o FB nikt wtedy nawet nie marzył :P. Za każdym razem, były to jednak KONKRETNE osoby, które wcześniej poznałem. Wystarczy być miłym, uczynnym i uprzejmym, a takie znajomości tworzą się same. W tym, co piszesz, jest strasznie dużo sztuczności i... desperacji :(. Potem płaczecie na Kafe, że Waszych znajomych nic nie obchodzicie. A dlaczego mielibyście ich obchodzić? Znajdą sobie nowych na FB.

>>>Ciekawy temat. Ciekawe ile osób popularnych nie ma fb, jeśli w ogóle takie są.<<< x Mogę Cię uspokoić, ze te, które Ciebie interesują, czyli są popularne, bo... są popularne :P, WSZYSTKIE dbają o swój wizerunek na FB.

Ja nie miałem żadnego życia towarzyskiego mając Facebooka. Było to wręcz przykre patrzeć na zdjęcia dodawane przez inne osoby i na których to zdjęciach coś się działo w czym ja nie brałem udziału. A te osoby też sam wyszukałem i ja do nich wysłałem zaproszenie bo oni oczywiście by tego nie zrobili. Dlatego nie ma żadnej różnicy dla mnie. Facebooka skasowałem gdzieś ok. 2013 roku.