Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Analizator 24 lata

ANALIZA MISIO1

Polecane posty

Gość gość
To jest jakis koles na rencie bez zycia ktory mieszka w jakiejs oszczanej kamienicy chuj wie gdzie i calymi dniami siedzi w tym swoim mieszkaniu i klepie posty na forum dla mlodziezy. Smutne jest to ze polskie panstwo nie ma nic do zaoferowania ludziom 50+

Gość gość
To wy,hejterzy,nie nosicie gaci,bo wam MOPS za mało płaci:-(

Gość gość
Ja nie mam nawet gaci,bo mi MOPSnza mało płaci:-(

Gość gość
Nie martw się, dostaniesz te gacie na święta, tylko daj jakieś namiary.Trzeba wiedzieć, gdzie jechać z paczką.

Gość gość
No dobra,ale co z tymi gaciami?

Gość gość
Pancerny nie pękaj,gdzie gacie i szczęka

Gość gość
Tak,były protezy,gacie i zmywarki.Analiza niekompletna:-(

Gość gość
Był wykład ile powinien zarabiać fizjoterapeuta i najazd na nieuków z mgr przed nazwiskiem.Wykłady uzupełniające wiedzę z zakresu studiów polonistycznych też były.

Gość gość
Tutaj niektórzy cierpią za miliony(nie chodzi o kasę), jakby się "Dziadów" naczytali?

Gość gość
oj jak to przeczytałam to mi się go zrobiło szkoda

Gość gość
Misio twierdził, że sb go prześladowało w technikum. Czyli bliżej 50 niż 40 . Jego wiedz na temat handlu , i składania zamówień adekwatna dla raczkujących biznesów w latach 90 . Akurat tym się zajmuję i znam temat od pdszewki. Oczywiście usiłował mi udowadniać ,że jest inaczej , ale miał pecha , bo na bieżąco robię zamówienia. Przy jego filozofii handlu, już dawno wszyscy by splajtowali. Wg Misia zamówienie z Chin idzie rok xd. Biedny, schorowany człowiek , który usiłuje jeszcze pożyć resztkami swojej świetności , brylując na forum. Niestety stacza się coraz niżej . Poziom frustracji i chamstwa zmienia go w monstrum forumowe, na poziomie debili, których z takim zapałem wyzywa.

Gość gość
Hahaha, jebłem. Dodam jeszcze, że wczoraj misio1, wezwany na pojedynek, popuścił kleksa po nogach i ze strachu zaczął zasłaniać się kodeksem sprzed stuleci, którego pierwszy artykuł złamał zaraz po wejściu na topik, jednocześnie domagając się respektowania go przez oponenta. Koniec końców usiłował nieudolnie wybrnąć z sytuacji i przyjść z kumplami na miejsce spotkania, do czego się przyznał: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/misio1-wyzywam-cie-na-meski-pojedynek-przyjmujesz-czy-jak-zwykle-tchorzysz-p_6406742

Gość gość
No to wyszło szydło z worka.

Gość gość
Teraz coś innego wyjdzie z worka,żeby było poprawnie politycznie:-oWszyscy łżą i nikt nie pamięta tego,co nałgał.Ta od metalu pisała,że każde łgarstwo powtarzane wielokrotnie staje się w końcu prawdą.Po co pisać pierdoły takie i się ośmieszać,lepiej pogadać kto nasrał i rozmazał :-D

Gość gość
Ja nigdy nie czytam jego postów i kilku innych wrzodów na tyłku forum:-D

Gość gość
a ja pamiętam jak Misio z którymś z niebieskich sprzeczał się o śmierć Blidy, demonizując tych co ją zatrzymywali, a jak dostał pare konkretnych argumentów, że to pospolita złodziejka była,to uciekł z topiku.

Gość Pindol alladyna
Dla mnie misio1 to kłamca i debil udaję znawcę że na wszystko zna odpowiedzi :D

Pindol alladyna dziś A, ze mną sprzeczał sie kiedyś, że na oponach letnich, można jeździć w zimie i nie ma różnicy między zimowymi, a letnimi :D Nie sposób, było mu tego wytłumaczyć, bo on oczywiście, wiedział lepiej... Z resztą, takich przykładów, mógłbym przytoczyć, o wiele więcej.

Gość gość
Misio1 sam robi z siebie tutaj idiotę. Po co mu jeszcze bardziej dowalać?

Gość gośćaaa
Misio1 schizofrenik cały dzień udawał ze go nie ma a jutro pewnie zacznie filozofowac ze on ma życie poza kafe i rzadko tu siedzi a jak dobrze wiemu ten kaleka przykuty do łóżka całe dnie tu siedzi

Gość gość
Też miałam mu to napisać dzień w dzień on tutaj jest to jakiś nolife bez życia - a może to kolejny projekt kafeterii jak fikumikuu

Gość gość
W analizie zabrakło wątku analnego misio kreował się na specjalistę od analu i lubi bawić się kałem ale nie pamiętam tytułu gdzie to pisał jak znajdę to wkleję.

Gość gość
Takich misiow sa w polsce miliony, czemu wciaz o nim piszecie?

Gość gość
misiu co odpowiesz mitomanie?

Gość gość
Bo on jest wybitny wśród tych setek mitomanów w Polsce. Niedługo zacznie pisać o swoich nadprzyrodzonych zdolnościach.