Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelajnaaa95

Zapomniałam tabletki, Pomocy!

Polecane posty

Gość Ewelajnaaa95

Od jakichś 2 lat biorę lek antykoncepcyjny Yasmin. W tamtym tygodniu zapomniałam wziąć tabletki w środę, zorientowałam się w czwartek i wzięłam 2 na raz o stałej porze (tak radzili w ulotce- był to pierwszy tydzień opakowania). W piątek uprawiałam seks ze swoim facetem (skończył na zewnątrz). Prezerwatyw nie stosujemy, bo po stosunku w prezerwatywie wszystko w środku mnie boli, jest takie jakby poobcierane. I znowu zapomniałam wziąć tabletki w niedzielę! Nie wiem co się ze mną dzieje, pierwszy raz w życiu zapomniałam o tabletkach i to praktycznie raz po razie. Zorientowałam się przed chwilą, jak zerknęłam na opakowanie i wzięłam te tabletkę (22 godziny po czasie ;/). Czy jest duże ryzyko, że jestem w ciąży? Zaznaczam, że mój chłopak nie spuszczał się w środku. Ehh, chyba sobie zawieszę te tabletki na łańcuszku na szyi...

Gość gość
przeczytaj jeszcze raz ulotkę wszystko zależy od tego który to był tydzień brania tabsów

Gość Ewelajnaaa95
Jedna tabletka była z pierwszego opakowania, a kolejna z drugiego

Gość gość
jakie opakowania ? chyba pytałam jasno w którym tygodniu cyklu pominęłaś tabletkę, jeśli na początku (w pierwszym tygodniu) to duża szansa na zaburzenia hormonalne i ewentualną ciążę ulotka !!!!!