Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego bałes się napisać, że Ci zależy?!

Polecane posty

Gość nudywrobocie
a ty dalej skwierczysz do tego żonatego? Miej ty trochę wstydu kafeteryjna lafiryndo.

Gość gośćP
Ktos trafil A(utorko). Jaki jestem naprawde, wie ten, kto mnie zna. Zapewniam Cie, ze Ty mnie nie znasz. Niech Ci sie wydaje, co chce. Nie wiem, jaki moj obraz sobie wykreowalas, ale po tym, co tu wypisujesz, jest on daleki od prawdy. Przykro mi, ze myslisz o mnie w ten sposob, w jaki napisalas u gory, ale nie zamierzam robic niczego, by Cie do siebie przekonywac. Nie umiesz przyjac odmowy, nie umiesz przyjac uwagi pod Twoim adresem, zamiast przemyslec kilka spraw, to odszczekujesz jak taki maly podrazniony piesek, co sie kreci kolo kapci, jestes chamska, niewychowana i wredna. Nie bede zakladal zadnych prywatnych maili, by Ci to powiedziec. Zrozumialem, ze nie jestes tego warta. Nie jestes warta mojej uwagi i nie jestes warta szczerosci. Prosze bardzo, nasmiewaj sie ze mnie, tak jak chcialas (11:26) a potem znajdz sobie innego, bardziej meskiego faceta. Teraz pewnie znowu mi odszczekniesz jedna ze swoich glupich odzywek... I na koniec odpowiem Ci na pytanie postawione w temacie postu: BO MI NIE ZALEZY. Bywaj.

Gość gośćA
A w Twoja osobę idealne trafiło tu parę osób... ktoś, kto napisał, że jesteś "facecikiem" :D, ktoś kto stwierdził, że sam jesteś pusty i niedojrzaly, a oczekujesz dojrzałości od innych i ktoś kto wyczuł, że masz urażone ego ;) Ale i tak wpis 17:09 pobił wszystko, zwłaszcza ostatnie słowa hahaha :D Pozwól, ze go zacytuję... "Nie czaję typa. Sam sobie odpowiada, wymyślił że ktoś go w necie podrywał i że z kimś wymieniał maile a teraz żali się, że nie zdradzi żony podczas gdy nikt go poza nią nie chce sądząc po tym co tu płodzi." :D

Gość gośćP
Masz racje.

Gość gośćA
Co Ty nie powiesz... ;) Ale wiesz co... zawsze można się zmienić, spróbuj. Powodzenia :).

Gość gość
Dzieki.

Gość gośćA
Luzik, będę trzymać kciuki. Zrób to dla niej, żadna dziewczyna nie chce faceta pierdoły.

Gość gość
ale ja lubie byc p*****la :) i nie chce sie zmieniac.

Gość gość
napisz cos :) ja cie tak kocham... jak taka mala pierdo/la :):)

Gość gość
No, że Ty lubisz, to nie wątpię :O Ale jej mi trochę szkoda...

Gość gość
ona tez lubi :) my jestesmy takimi pierdo/lkami dwoma. Nie to co ty... wielka i najmadrzejsza o pani nasza :) oddajemy ci poklony na zawsze!

Gość gość
gościówo A gdyby cie chciał wszystko byłoby proste uwierz ale on ciebie nie chce

Gość gośćA
Ej nie jestem "wielka" :( 165 cm, 48 kg. Jaka ja tam wielka... bez przesady :O

Gość gość
dla nas jestes wielka, idealna, piekna i najmadrzejsza na swiecie. Nie ma takiej drugiej idealnej babki, co ty. Nie to co my... takie male i zagubione istotki...

Gość gośćA
Dziękuję :) To miłe. Ale idealna nie jestem, jak każdy mam swoje wady.

Gość gość
nie... dla nas jestes idealna. nie masz wad. blagam, zwroc na mnie uwage... ja skacze u twych stop od dawna :):)

Gość gość
powłóczę nogami po zakupach :O

Gość gość
@ 16:47 Ona nie kapuje, ze jej nie chce. ale co mam zrobic... jak ktos jest uparty i w dodatku wredny, to nie odpusci. Jedyne, co pozostalo, to ponabijac sie na dowidzenia i zapomniec o tym chorym czlowieku.

Gość gość
Hmmm... dobrze, nie chcesz mnie, rozumiem. Wystarczyła jedna, szczera rozmowa, napisałbys mi, ze nie jesteś zainteresowany i zaakceptowalabym to. Ale Ty napisałeś wczoraj, że dzień bez wiadomości ode mnie jest do d..., dobrze pamiętam? Kurcze, że też nie wpadłam na to, że Ty mnie nie chcesz :)

Gość gość
To, rozumiem, jest element twojego nasmiewania sie ze mnie tak? A co ty myslalas... ze ja niby cie chce? Kobiete hmm przepraszam, dziewczynke bez ambicji, celow, pomyslow na zycie, udna i brzydka? no to dalas sie zlapac w sidla wlasnej naiwnosci. Posmiejmy sie jeszcze ze mnie, jaki to ja niemeski facecik jestem co? Ale byly jaja!

Gość gość
Dziewczyno, tutaj go nie znajdziesz, wśród ludzi tu piszących. Tutaj każdy tylko robi sobie z każdego jaja dając mu nadzieję na to, że są danymi osobami, których szukasz! :P

Gość gośćA
Co to znaczy "udna"? :D Swoją drogą myślałam, że mnie nie chcesz, bo jesteś szczęśliwy w swoim aktualnym związku... :O

Gość gość
Powiem Ci jedno szczerze teraz: Gdybym Cie kochal, tak jak nienawidze, bys juz dawno byla moja. I raczej nie mialabys wiele do namyslu. A tych kretynskich rozmow by nie bylo.

Gość gość
czyli gościu powyżej,nie jest CI obojętna,nienawiść to też uczucie,tyle ze o negatywnym zabarwieniu ,,,zastanów się nad sobą,bo skoro jakas tam kobieta Ci niby jest obojętna a Ty anonimowo,na babskim forum piszesz ze NIENAWIDZISZ to coś jest nie halo coś,jednak w Tobie siedzi,,,

Gość gość
Nie jestem autorka ale tak czytam i śmiać mi się chce, koleś , Ty dobrze wiesz, ze jesteś niemeski, co udowadniasz w każdym poście, inteligencji tez żadnej nie masz skoro nie potrafisz chocby tworzyć pozorów. W życiu ci nie wyszło ,jesteś sfrustrowany i odgrywasz się na autorce bo wyczules ze jest wrazliwa i jest jedyna osoba ktora chce z tobą gadac. Zalosny jestes.serio nie widzisz tego?

Gość gośćA
AAaaa... chodziło o nudna, załapałam :P

Gość gość
Nie, bo to tylko rozrywka w wolnych chwilach.

Gość gość
Plus pytanie za 100 punktow: ilu tu facetow teraz pisze...?

Gość gość
W wolnych chwilach szczęśliwy człowiek nie zajmuje się takimi glupotami. Jesteś emocjonalnie zacofanym kretynem, bez szacunku do ludzi.

Gość gośćA
Serio ochłoń i przemyśl to, co inni tu piszą.