Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wychodze do ludzi to się czuję jak takie małe dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jestem niska 160.. Są dziewczyny niższe ode mnie, dużo jest mi równych, zwracam na to uwagę stojąc np na przystanku.. Ale to raczej nie chodzi o wzrost.. Jak wychodze to się czuję jakbym się "kurczyła" wewnętrznie.. Czuję się jak nic nie warte dziecko.. Do tego czuję się sto razy grubsza, brzydka jak noc, z najkrótszymi nogami na świecie.. Często ludzie mnie traktowali jak g.. bo wyglądałam i wyglądam młodo.. I teeraz to mi tak zostalo w głowie, że zawsze jak wychodze to po prostu mam ochotę się zapaść pod ziemie albo zniknąć :O Nie wroże sobie nic dobrego w życiu..

Gość prawictwo pospolite 152
kompleksy cie zniszczą .. Nie chodzi mnie o to żeby nie mieć kompleksów , ale o to by się z nimi pogodzić Nie możesz mieć lęków przed pokazywaniem nóg ..

Gość gość
Tule cie:) nie jestes sama

Ewelina lisowska jest bardzo niska ma 155 cm wzrostu , a nogi ma świetne

Gość gość
Mam gdzieś lisowską i jej nogi..Bo to z wyglądem i tak nie wiele ma wspólnego chyba.. Chodzi o wnętrze, o kompleksy, o poczucie niższosci i rózne takie..

Gość gość
Ja mam 154 cm wzrostu i też zawsze wyglądałam na młodszą niż byłam w rzeczywistości

w dzisiejszym świecie posiadanie kompleksó jest uważane za wadę .. ale musisz mieć jakieś zalety