Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do płci męskiej

Czy normalny mężczyzna chciałby dziewczynę, która spała z 2 facetami naraz?

Polecane posty

Gość Pytanie do płci męskiej

Czy taka rysa na życiorysie nie przekreśla dziewczyny?

Jeżeli by była ładna to nie ma co wybrzydzać. Chyba że facet ma duże powodzenie u kobiet, bo np gra psychopatów w filmach, to wtedy będzie szukał ideału.

Gość ufoludum
normalny mezczyzna nie wnika, z kim spala jego dziewczyna, zanim go poznala. wnika tylko zakompleksiony zazdrosnik 🖐️

Gość jest wiele ladnych kobiet
ktore nie przyjmowaly na dwa baty

Gość taka by chcial
tylko zboczeniec

Gość gość
Do czego mialby chciec? Normalny mezczyzna chce normalna kobiete a nie puszczalska co brala ilus tam na raz i z nie wiadomo ilu.

Gość gość
Aaaahahahahaha :) Kocham was.Naprawde :)

Gość milosnik prostytutek
moze i by chcial

Gość gość
Jakby taka była fajna i by mnie chciała to jakoś bym to przeżył, ale wątpie żebym nadawał na tych samych falach z taką rozwiązłą kobietą. Do mnie pasują raczej grzeczne, nieśmiałe dziewczynki, które nie bawią sie w przygodny seks :D

Gość gość
Osobiście wolałbym nie wiedzieć o takich rzeczach, więc nawet bym nie wypytywał. Mężczyźni wciąż w głowach mają obraz kobiet które są delikatne, wrażliwe, niewinne, itp, itd... tak nam dzieciństwach wyprali mózgi tymi bajkami, że zderzenie z rzeczywistością wydaje się być mało smaczne.

Gość gość
przystojny facet, Tobie się wydaje, że ktoś będzie myślał, że rola= życie aktora? W takim razie Hopkins według tej teorii zjada ludzi :D

Gość gość
szczerze to wolalbym niewiedziec ale bym nie chcial , przeszlosc kazdy jakas ma i sexualna nie jakos to by mnie mocno zniechecilo

Gość gość
Zaraz się dowiemy, że zgwałcone też zasługują na pogardę

Gość gość
szczerze to wolalbym niewiedziec ale bym nie chcial , przeszlosc kazdy jakas ma i sexualna nie jakos to by mnie mocno zniechecilo po co mi taka? nawet jak sliczna i intel na miejscu sa normalne rownie sliczne

Gość gość
po co mi taka? nawet jak sliczna i intel na miejscu sa normalne rownie sliczne x Sęk w tym że nigdy tej pewności mieć nie będziesz, kobiety są bardzo zboczone, mają znacznie bardziej wyuzdane fantazje niż faceci, tylko nikomu o tym nie mówią. Kobieta ma w genach uległość, a to pozwala na robienie z nimi co tylko się chce.

Gość gość
ja bym chciała dwóch facetów na codzień równocześnie i oddzielnie.

Gość gość
Jak jest fajna to na jakiś czas być może. Ale na miłość życia to się raczej nie nadaje. Jedno do drugiego nie pasuje. To jak mówić że czarne jest białe. Dla faceta wartościowego i z klasą jest to raczej lekko niesmaczne i poniżające.

Gość gość
19:33 Uległość w genach? Dobre! To Tobie się wydaje, że kobieta to pasywny przedmiot, który nie może lubić seksu i wykorzystywać z premedytacją, bo tak Cię wychowano.

Gość nie porownujmy
zgwalconych do puszczalskich, ktore spaly z 2 facetami naraz!

Gość gość
Mi by nie przeszkadzało, ale ja jestem nie normalny. Poza tym po co masz o tym mówić? Jeśli kocham to wolałbym nie wiedzieć o żadnym byłym/byłej mojej lubej.

Gość gość
no zaprosze kolege

Gość gość
Co za dziecinada.Posluchajcie no dzieciaczki drogie.Czlowiek ma w swojej naturze probowanie roznych rzeczy,Jeden bedzie cpal inny bedzie wzorowym czlowiekiem inny bedzie skakal na bungie inny scigal sie na motorach bo kazdy lubi robic to co lubi.Jak laska miala dwoch naraz to czemu nie???a koles jak ma dwie naraz to juz wogole niebo.Mi by tam nie przeszkadzalo cos takiego i wierze ze po jakims czasie chcialbym nawet przezyc z nia taki trojkacik czy cos w tym rodzaju ;) takze nie gadajcie o takich rzeczach bo chyba jestescie zbyt mlodzi by rozumiec jak wyglada zycie i co wam sie jeszcze w glowkach poprzestawia,Dam prosty przyklad...jak byliscie mali to napewno nie lubiliscie jakiejs potrawy,A teraz gdy juz jestescie starsi smakuje wam ta potrawa albo nawet wrecz za nia przepadacie.I tu jest podobnie,Chodzi o zaspokojenie swoich potrzeb takze lepiej szukajcie swoich polowek ktore mysla podobnie do was bo inaczej to znow bedzie pelno nieszczesliwych ludzi na kafeteri wyplakiwac sie ze maz niedobry czy zona wredna itp.Milego dorastania ;)

Gość gość84
Nie do końca. Owszem, człowiek próbuje w życiu różnych rzeczy, ale nie wszystko jest do zaakceptowania. I co ważniejsze, nie dla każdego. Teoretycznie jestem w stanie zaakceptować wszystkie, nawet najbardziej wymyślne praktyki, pod warunkiem, że dziewczyna robiła to z miłości / uczucia, ze SWOIM facetem. W tej kategorii nie mieści się dawanie dupy w kiblu na dyskotece, dawanie za kasę czy właśnie jakieś trójkąty, inne wielokąty czy inne, swingerskie wymysły. No ale to moje osobiste zdanie. Nie każdy musi się z nim zgadzać.

Gość gość
gość84 dziś Dla kadeterianek seks w zwiazku i puszczanie sie to jedno i to samo :(

Gość gość
Moja żona przeżyła kiedyś trójkąt i co z tego? Nie znaliśmy się wtedy.

Gość gość
Nie przeszkadza mi przeszłość kobiety. Ważne jest tu i teraz, nie to co było.

Gość gość
Można odwrócić to pytanie i spytać czy dziewczyna chciałaby faceta, który spał z 2 dziewczynami na raz :)

Gość gość
Ja mam taką żonę i jest z******ta.

Gość ja tam bym taka
gardzil

Gość gość
Mąż mnie rozdziewiczył będąc prawiczkiem. Po kilku latach trafił się seks grupowy i skorzystaliśmy z tej okazji. Brało mnie dwoje facetów w obecności męża, bo taki był warunek przy mężu. Mąż nie zmienił nastawienia do mnie bo oboje chcieliśmy tego seksu grupowego.