Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do proukatora

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu jakiś? Czy ktoś ma kogoś takiego? Bliskiego przyjaciela, który mógłby mi WYJAŚNIĆ dlaczego w tym zawodzie pojawiają się tak absurdalne sytuacje? Chcę poznać problem od drugiej strony bo nie mogę tego wszystkiego zrozumieć. Jestem po rozwodzie. Mam syna. Poznałam faceta, który jest w trakcie rozwodu i też ma dziecko - w jego przypadku, za to że przyznano mu opiekę nad dziećmi na rok żona zaczęła się mścić wymyślając najbardziej absurdalne rzeczy jakie są tylko możliwe. Sprawa trafiła więc do prokuratury (oskarżenia są bardzo poważne). Widziałam zeznania jej świadków i jego dowody (takie, które są nie do podważenia, umowy, rachunki, bilingi telefoniczne), które świadczą o jego absolutnej niewinności a które nazywane są jedynie próbami "przedłużenia sprawy", zanim docelowo trafi ona do sądu! Co się tu do cholery dzieje?! Dlaczego pisma wysyłane do prokuratury nawet nie są czytane a prokurator odpisuje o rzeczach, które nigdy nawet się nie pojawiły w jej dowodach? Czy to nie świadczy o zaniedbaniu? Czy coś z tym można zrobić? Jak z tym walczyć?

Gość gość
Szkoda tłumaczenia. menelstwo nigdy tego nie pojmie.

Gość gość
a o co dokladnie chodzi ?? czego nie czytaja ??

Gość gość
a kto to jest prukator ? ten kto pierdzi ??