Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaśnie pani szanowna teściowa, tzw. pani matka, wprosiła się na sobotę

Polecane posty

Gość gość

rzuciła przy okazji żeby przygotować coś specjalnego. Jak ja nie znosze takiego pieprzenia...."[rzygotuj coś specjalnego". NO TAK, bo jasnie pani przychodzi. a u niej zawsze tylko herbata i krakersy przy dobrych wiatrach. nie ma mowy, nic nie przygotuję. żałujemy ze nie wykazalismy sie refleksem i nie wymyslilismy na poczekaniu ze nas nie ma. ale generalnie nie bylo jej u nas juz pare miesiecy wiec niech przylezie. nie lubie jej. kazdemu tylko wciska chamsko 3 grosze, nie ma w rodzinie osoby ktora by sie swobodnie czula w jej towarzystwie. czasem jak jestemsy w jej towarzystwie to ignorujemy jej obecnosc bo sie nie da.

Gość gość
myślę że chociażby za to że dała ci dobrego ? męża powinnaś raz na jakiś czas troszeczkę się wysilić pamiętaj ty też będziesz jaśnie pani szanowna teściowa, tzw. pani matka

Gość gość
nie, ja nie będę jaśnie panią teściową, bo w odrózenieniu od niej, nie czuje potrzeby stwarzania wokół siebie otoczki luksusowej burżujki. ona niedługo w lektyce jeszcze kazalaby sie nosic. ma sie za wielką damę, z pogardą spojrzała na moje buty ze sztucznej skory i powiedziała: "ja to byle czego nie kupuje, kupuje tylko buty porzadne w najlepszych sklepach od 400 zł w gore" no to gratuluje ale nie kazy zyje sobie w mieszkaniu po rodzicach za frikola i calą pensje 3 tysiace przeznacza tylko na siebie. ona ciagle sie chwali tym co ma. a ma duzo blyskotek, z tym, ze chalupa sie sypie i rudera prawie. no ale zastaw sie a postaw sie jest. nie, ja na pewno nie bede osobą jaśnie panią wielką, ktora nasmiewa sie z gorszych produktow i towarów, pokazując komus w domysle ze jest gorszy.

Gość gość
Ja bym postawiła na stół. .herbatę i krakersy;)

Gość gość
ja też ;) dodając że to pewnie ulubiona przekąska teściowej więc jest specjalnie dla niej

Gość gość
Paszla w cholere bym jej powiedziala albo niech was zaprosi do restauracji na cos specjalnego I zaplaci krolowa angielska

Gość gość
Przynajmniej się zapowiedziała. Moja zjawia się pod drzwiami bez uprzedzenia i tańcuj koło królowej :O

Gość gość
Chciała coś specjalnego? No to kup herbatę w świecie kawy i herbaty, taką specjalną na wagę i rozwodź się nad tym, że specjalnie kupiłaś taką ekskluzywną z okazji odwiedzin mamusi, a ciasteczka kup u miejscowego znanego z dobrych wypieków cukiernika i chwal się głośno, że specjalnie po te ciasteczka dla niej chodziłaś, bo chciała coś specjalnego. Moja jest zwyczajna, a nie nadęta królowa i w sobotę (bo też zapytała, czy w sobotę mogłaby nas odwiedzić) dostanie zwykłą pomidorową z makaronem i schaboszczaka z ziemniakami i buraczkami. I będzie zadowolona, bo ona zwykle jest zadowolona. A na deser dostanie kawę i jabłko.

Gość gość
:] speciation dla teściowej .Dasz radę ...napij się wina przed jej przyjściem. Zrób kawę ,ciasto kupne co tam się będziesz przejmować.

Gość gość
dobrze, że teściowa, bo ja mam taką...matkę :/

Gość gość
gość wczoraj Popieram tesciową,w du....ie mieszkanie,chciałabyś by było luksusowe a po jej smierci szalałabyś po jego sprzedaniou??? ma baba rację,co użyje to jej a wspieranie dzieci/synowej i ich potomsta jest największym błędem.Ile by sie nie dało,zawsze jest mało a i tak synowa dooopę obrobi. Co do strojów,butów! ma rację,nogi ma sie jedne na całe życie,można kupić tańszą bieliznę ale buty mają byc porzadne i z prawdziwej skory a nie z kartonu po bananach od chinćzyka. Widze twoją chorą zazdrośc,aż ci ci żal pupę ściska i dziwię sie tesciowej ze kogoś takiego odwiedza,szkoda byłoby mi czasu ci poswięcić .

Gość gość
ta z 13:28 pojawia sie we wszelkich tematach o teściowych jako obrończyni teściowych, poznaję tą trollice po IP, nie odpisujcie jej!

Gość gość
A skąd wiesz jakie ma ip? Ja nic takiego nie widzę.

Gość gość
mam taki program na kompie i wtedy widac ip, często ludzie sami sobie odpisują, że niby popierają kogośtam (czyli siebie), wtedy mam ubaw :)

Gość gość
Naprawdę? Też chcę taki program

Gość asdsas
Ja mam wredną teściową i wszystko sobie wyjaśniłyśmy. Byłam wobec niej szczera, bo nie chciałam być dwulicowa, jak Autorka i takim sposobem nie wdzięczę się do niej, nie liżę odwłoków, ba! nie widziałam jej od dwóch lat. Co to za przyjemność gościć kogoś, kogo się nie trawi? Taka mało asertywna jesteś? A może masochistka? Nie masz obowiązku jej gościć, może zrobić to mąż, a jej syn, jeśli ma na to ochotę.

Gość gość
gość dziś podaj to IP,w czym masz problem:)

Gość gość
ta z 13:28 pojawia sie we wszelkich tematach o teściowych jako obrończyni teściowych, poznaję tą trollice po IP, nie odpisujcie jej! x A czy szanowna informatyczka wie, ze większość dostawców usług oferuje coś takiego jak zmienny adres IP. Czytaj przy kazdym połączeniu z netem otrzymuję inny adres ip. Jak juz zamierzasz pierdolić takie smuty, to napisz, ze pozanjesz po mac adresie karty - jesteś wtedy wiarygodna.

Gość gość
no dawaj to IP to ją tutaj zrąbiemy:) czy picujesz?

Gość gość
Nooo fakt,jak można stawać w obronie tesciowych,toż to prawie zbrodnia