Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy znacie kogoś, kto posiada całkiem nowy samochód?

Polecane posty

Ja ostatnio zaczęłam zwracać uwagę, na to jakimi furami jeżdżą ludzie z mojego osiedla i zauważyłam że zaparkowanych przed blokami samochodów w wieku 15+ jest cała masa, a nowych jak na lekarstwo. Czasami na kafe są tematy z pytaniem "jaki macie samochód?" to wtedy większośc wpisuje jakieś nowe super fury, tylko czemu tego na codzień, poza kafe nie widać? :P

mam w rodzinie 2 osoby, siostra cioteczna ma z 2013 roku a chrześniak cioci ma roczne auto z rocznika 2014, oboje pracują za granica zarabiają okolo 15 tys.miesiecznie.

Gość gość
znam, ale wynajmuje mieszkanie w domu jednorodzinnym z oddzielnym wejsciem, wlascicelka to bogatka kobieta samotna z synem, okolica tez bogata i tutaj co drugi samochod to nówka, reszta to starsi ludzie w moim rodzinnym miejsciu zamieszkania moze ze 2-3 osoby mialy nowe auto, reszta uzywane

Gość gość
Znam,dziś kupione,koleżanka sobie Opla Karl kupiła.U nas kto ma porządny samochód to trzyma go w garażu,tym bardziej jak na raty.Mały parking jest,a są takie rodziny,że po 3 stare graty mają.

Gość gość
Jasne,większość nowych aut kupują na kredyt.Zabytki motoryzacji są tanie i można byle gdzie zostawić,najwyżej ukradną na części do gratów

Gość gość
Bo na kafe są sami bogacze i Ci co mają wspaniałe życie.

Gość gość
ODRAZA A TY MASZ JAKIEŚ AUTO??:D

Gość prawictwo pospolite 152
znam duzo osób które mają nowy samochód ..,ale nie uważam ze to coś szczególnego

Gość gość
mój dyro kupił w tamtym roku nową terenówkę jego kierowca za to nowego focusa w tym roku

Gość gość
ja mam nowy samochód, znaczy kupiony w tym roku w salonie. Poprzedni też był z salonu. Nie chcę kupowac używanych gratów, boję się oszustów

Gość gość
tak, mój facet kupił nowy samochód.

Gość gość
Ja mam 6 letnie,ale było nowe,z salonu.Mój pierwszy po zrobieniu prawa jazdy to był opel corsa,którym wcześniej jeździła mama.Chcę nowe,z salonu,będą w promocje,obniżą cenę aut z rocznika 2015,coś się znajdzie.

Gość gość
ja kupilam nowy rower :)

Gość gość
Ja mam samochód używany, kupiony w http://prestig-e.pl/, ale wygląda jak nówka, ma mały przebieg, bezwypadkowy. A kupiony za dużo niższą cenę, wiec nie wiem czy się opłaca takie nowe samochody kupować. No chyba, ze sie ma nieograniczony budżet. Wtedy inna sprawa.

Gość
Znam i co w tym niezwykłego? :P

Gość gość
No ja znam i są to osoby mieszkające na wsi, a moje auto ma 11lat :p