Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam szanse ją odzyskać?

Polecane posty

Gość gość

Byłem z dziewczyną pół roku, to ze mną przeżyła swój pierwszy pocałunek, pierwszy raz - była we mnie bardzo zakochana. Ja też ją kochałem, jest wyjątkowa. Cicha, dla tych, ktorzy jej nie znają - nienormalna, zamknięta w sobie, ale mi dawała mnóstwo szczęścia. Śmieszna, kochana, słodka.. Zanim się z nią związałem wahałem się między nią, a jeszcze pewną dziewczyną - śliczną, popularną, uwielbianą przez wszystkich. Odrzucała mnie, ale właśnie gdy rozpocząłem związek ona starała się o spotkania ze mną, w końcu wyznała mi że była we mnie od dawna zakochana - był pocałunek itd. Zerwałem ze swoją dziewczyną i związałem się z nią. Moja, już jako była dziewczyna nie powiedziała ani słowa, nie starała się mnie zatrzymać. Przyjęła to z godnością. Nie byłem po tym usatysfakcjonowany, oczekiwałem raczej wyrzucania mi wad, krzyków.. Mój nowy związek na początku układał się dobrze, ale później zacząłem zauważać wady nowej dziewczyny. Tęskniłem i tęsknie za byłą, niewyobrażalnie mocno. Zdałem sobie sprawę że to ona jest moją miłością. Zerwałem z obecną, oczywiście ta z kolei nie zostawiła na mnie suchej nitki. Nie widziałem się z dziewczyną którą kocham od czasu zerwania, od przyjaciela - który jest chłopakiem jej przyjaciółki wiem że bardzo przeżyła to zerwanie, i nikogo nie ma. Chcę iść pod jej szkołę i spróbować porozmawiać ale nie mam odwagi spojrzeć jej w oczy. Nawet nie miałem okazji jej przeprosić.. Myślicie że mam szanse? Dodajcie otuchy bo czuję się jak ostatnia świnia.

Gość gość
hahah następny polski k*******n :D :D tfuu bedziesz miał za swoje uważaj przyjdize na ciebie taki czas :D

Gość gość
Dorośnij chłopie, bo jesteś dzieciuch straszny.

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )