Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robie to dla kasy ale nie jest to seks tylko....

Polecane posty

Gość gość

Same lody,czasem ktos mi minetke chce zrobic to staram odmawiac ale czasem mam ochote to mowie,ze trzeba doplacic. Musze im lapy wiazac bo paluchy chca pchac. Laska od 40 do 80zl u mnie a plus minetka to od 60 do 100. Dobry mam cennik? Najlepsze jest to ze sie nie puszczam bo nie daje sobie wkladac do ci/pki i tez nie zdradzam i tak narazie niemam kogo. Mam 19 lat i duzo kasy zarabiam. Miesiecznie do 4 patykow potrafie dobic na samych laskach.

Gość gość
Nie prowo,nie robie kazdemu,bo jak widze jakiegos lumpa ze chce to odmawiam. Cenie czystosc,higiene i wizualnie musi byc ok. Musi byc widac ze w miare porzadny jest. Rodzicom niemowie ze mam tyle hajsu,nie raz ide dla sciemy dorobic gdzies w lato a w zime ze jako hostessa w markecie stoje itp. Jak mam robic za darmo to wole juz jakas kase z tego zabrac. To tylko lody,nic wiecej.

Gość gość
Marne prowo :P

Gość gość
A kogo interesują zwierzenia młodej kur/ewki?

Gość gość
Ciebie skoro piszesz penisie.

Gość gość
Chętnie poczytam jak się ustawiła w tym biznesie, bo sama na wiosnę kończę liceum i pewnie dalej niw pójdę a myślę, czy dopóki jestem młoda, to czy nie być kobietą do towarzystwa dla ustawionych finansowo facetów.

Gość gość
radzę się przebadać czy aby jakiegoś syfa już nie załapałaś, bo jeśli myślisz że robiąc loda nie można się zarazić, to jesteś w błędzie.

Gość to nie prowo
Kobiety pisz ze to prowo a wiedzą że to pewnie prawda...... dlaczego niby nie bo same tak nie robią?