Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innanizwszyscy

mam sflaczale cialo ale i tak nie zamierzam cwiczyc :)

Polecane posty

Gość innanizwszyscy

jestem szczupla ale mam sflaczaly brzych, nogi, tylek, i jeszcze mam cellulit, ciagle slysze ze moglabym pocwiczyc, od razu bym lepiej wygladala, ale ja nie chce :) mam gdzies to co inni mysla, jak nie chca to niech nie patrza skoro im to tak przeszkadza

Gość gość
szatanistka dlaczego sie nie zalogujesz??

Gość gość
Dokładnie, dzięki Tobie inne kobiety mogą się poczuć lepiej. :-)

Gość gość
Oczywiście ze masz rację. Twoje życie i jak nie chcesz to nie ćwicz a złośliwe komentarze olewa poprostu. Swoją drogą moje przedmowiczynie również mają rację, ktoś się podbuduje trochę.

Gość innanizwszyscy
zwisa mi to czy ktos sie podbuduje :) jestem usmiechnieta, szczesliwa, radosna i nie widze powodow zeby sie ulepszac :)

Gość gość
Mnie buduje jak widze na youtub ludzi przed ćwiczeniami zapuszczonymi i po 2-3 miesiącach ćwiczeń. Że wytrwali w postanowieniach i dali radę pracować nad sobą. Praca jednak nad samym sobą jest najtrudniejsza. A to jednak buduje nasz charakter ale i nasz wygląd również.

Gość gość
innanizwszyscy dziś zwisa mi to czy ktos sie podbuduje usmiech.gif jestem usmiechnieta, szczesliwa, radosna i nie widze powodow zeby sie ulepszac usmiech.gif X Tak, tak, na pewno tak jest. I z tej szczęśliwości musiałaś tutaj napisać o tym. :D :D

Gość gość
Kazdy zyje jak chce. Ja nigdy nie czulam powodu do dumy z tego ze nie dbam o zdrowie i jestem taka ekstra z tego powodu bo sprzeciwiam sie trendom:P tez jestem szczupla, cialo z racji wieku jest spoko, ale jak cwiczylam i cialo bylo lepsze i sama sie lepiej czulam, mialam wiecej energii etc

Gość prawictwo pospolite 152
jezeli jesteś szczupła to nie musisz cwiczyć .. Gorzej jakbys ważyła 80 kg

Gość innanizwszyscy
napisalam tutaj bo chcialam :) gdyby przeszkadzal mi moj wyglad to juz dawno zaczelabym cwiczyc :P a tak to jestem szcesliwa, nie wstydze sie chodzic na basen, nad jezioro, zakladac spodenek ;)

Gość gość
No i wytlumacz co kogo to obchodzi? ;) jestes dumna z braku troski o zdrowie to badz. Jestes zadowolona ze ludzie zwracaja Ci uwage, ze zle wygladasz, prosze bardzo. Ale po co o tym temat zakladasz?

Gość gość
Brawo, to tak jak ja. Nie będę się katować żeby tylko dupa mi głupio sterczala i dlatego że to takie modne, wolę podobać się sobie a nie jakimś debilom z kafe. Już ich pok***ilo do reszty z tą urodą. Tylko d**e ćwiczyć a książki nikt nie poczyta. Ale wszyscy tu najmadrzejsi przecież. Tylko dupa i dupa i ******ie.

Gość innanizwszyscy
a to ze nie cwicze oznacza od razu ze nie dbam o zdrowie? :) dbanie o siebie to tylko cwiczenia? czyli to ze jem zdrowo, badam sie regularnie nie oznacza ze dbam o swoje zdrowie? :P