Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

profesjonalne urządzenia do dozowania i mieszania farb

Polecane posty

Gość gość

Kupowaliście kiedyś może mieszalnik do dozowania i mieszania farb? Jeśli tak, to moglibyście mi polecić jakiś sprawdzony sklep, w którym znajdę tego typu urządzenia?

Gość ferdek33
Na pewno będziesz zadowolony z urządzeń tej firmy: mixmann.com . Ja jestem wymagającym klientem a jednak nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Mieszalniki bardzo dobrej jakości no i możliwość serwisu, który nie dość, że jest bardzo sprawny to jeszcze niedrogi.

Gość nascccc
Nie tak dawno rozmawiałem telefonicznie z człowiekiem z Mixmann i najprawdopodobniej od nich będę używany mieszalnik kupował. Kontakt do firmy jest na http://mixmann.com. Trafiłem na konkretnego gościa, można było o wszystkie szczegóły dopytać. Akurat ma dla mnie automat który równocześnie dozuje koloranty, a nie sekwencyjnie co by marnowało dużo czasu niepotrzebnie.

Gość geryyy66
W Mixmann można dobre mieszalniki do farb i tynków znaleźć. U nich bym poszukał na Twoim miejscu, mają nowe modele i używane ale w dobrym stanie. Sam w sklepie mieszam takim używanym systemem i nie narzekam. Różnicy nie widać, farba zachowuje się tak samo, pigment jest idealnie rozprowadzony jak przy nowym automacie.