Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niegrzesznica

Facet jak słonik, z trąbą do góry

Polecane posty

Gość Niegrzesznica

Widok sterczącego penisa dzisiaj rano... miód malina. Piszcie dziewczyny gdzie ostatnio widziałyście. Ja rano ok 6.30 w łóżku chłopakowi masowałam dłonią aż do finału na moich piersisch.

Gość gość
Mojemu codziennie rano stoi jak maczuga

Gość gość
Rano zawsze mojemu sterczy, wylazi mu czerwona główka z majtek jak je ma oczywiscie, fajne, milutkie

Gość gość
Moj lubi mnie od tylu gdy rano myje się w lazience, stoje przed lustrem, maluje sie juz i w zasadzie brakuje mi czasu a on lubi wejsc z ta swoja dzidą i wtedy widze go w lustrze i czuje uklucie w posladki, drocze się chwile i marudze że nie powinien teraz bo juz pozno itd ale fajne takie poranne szybkie proste posuwanie.

Gość gość
Hehe mojemu tez zawsze stoi rano. A ja sobie macam :P szybki numerek przed pracą z tego nieraz wychodzi. A po pracy znowu... Ale juz nie szybki.

Gość gość
W akademiku na korytarzu, w boksie, chlopaki rano zawsze paraduja z napietymi bokserkami, a ja w majtkach i obcislej na maksa koszulce bez stanika, gapimy sie, mijamy, lubie wtedy pomyśleć że dogadzają sobie w toalecie

Gość gość
Przed chwila na silowni, pod natryskiem chlopak masowal sobie chwile, podgladalam z korytarza

Gość gość
Poranny pospiech brak czasu mocno podnieca mojego faceta, gdy widze lub czuje jego sterczaca pałke to chociaz chwile ja potrzebie reka, reszte sam dokancza

Gość gość
To miły widok i dotyk tego sterczącego twardziela. Pokazuje, że facet jest zdrów jak ryba.

Gość gość
Chodzę codziennie z kumpelą na 45 minut do klubu fitness, przy okazji lubimy sobie pooglądać tez co nieco, fajne babki ale przede wszystkim męskie twarde pośladki pracujące na bieżni, męski pot i testosteron w powietrzu grzeją jak w mikrofalówce, na razie tylko wyobraźnia przekłada wybrzuszenie męskich bokserek na męskiego sterczącego ciepłego czerwonego prącia, wiadomo.

Gość gość
Moze tak kobiety się wypowiedzą a nie same samce

Gość ochujał i pęk
Albo chociaż jedna co c***a na oczy widziała a nie sama gimbaza

Gość gość
No własnie chociaż gimbaza teraz w ławkach siedzi

Gość gość
Pamiętam w zeszła sobotę imprezę firmową, jeden z dyrektorów namolnie brał mnie ciągle do tańca i w końcu poczułam jego sterczącą pałkę na swoim brzuchu (wysoki facet był), przycisneliśmy się obydwoje mocniej do siebie jak sardynki, oboje z małżonkami zostawionymi w domach, a tam mocno napaleni, obydwoje chcieliśmy się wymacać i w jego pokoju (miał jedynke) doprowadziłam go ręką i ustami, sama miałam okres i nie chciałam, ale miło poczuć prawdziwego ciepłego twardziela

Gość ochujał i pęk
A smartfony ma pod ławką

Gość gość
No tak nie pomyslałem.ze to nie czasy nokii 3110