Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cane corso czy ma ktoś psa tej rasy w domu z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie czy jest tu jakas wlascicelka cane corso jaki pies ma charakter łatwo sie uczy ?? jak do dzieci?

Gość gość
ja chciałam mieć cane ale właścicielka hodowli raczej odradzała przy dzieciach 6 i 12 lat,zdecydowaliśmy się na myśliwskiego-gończego polskiego

Gość asdsas
Mój brat miał-cudowny pies, odbył dwie tresury i kupił go, gdy córki miały 10 i 14 lat. Czasem, gdy wyjeżdżali, to przyprowadzał go do mnie ( córka była młodsza) i nie było żadnego problemu. Pamiętaj tylko, że potrzeba do niego duzo siły, bo to konkretny pies, więc dzieci nie będą raczej z nim wychodzić.

Gość gość
Moj maz mial amstafa potem pies zostal u tesciow. W ciazy nie mozna bylo isc bo skakal na brzuch, z dzieckiem tez nie. W koncu swinia smierdzaca zdechla...

Gość gość
Apropo smierdzacej swini... To wlasciciel odpowiada za wychowanie psa. Mam amstafa i jak dla mnie nie ma lepszego psa. Oczywiscie trzeba zainwestowac w ulozenie psa, ale sie oplaca. To od ludzi zalezy jaki charakter bedzie mial pies.

Gość gość
Ten pchlarz byl tak rozpieszczony, ze ja wpie***bym mu rura od odkurzacza i nauczyla kultury. Ten pies mi tak zbrzydl wszystkie psy, ze po prostu masakra...

Gość gość
Jeszcze ja w 9 miesiacu ciazy temu pchlarzowi musialam miejsce na fotelu ustapic, no bo biedny bedzie tak stal sie narzucal i piszczal. Przy*****bym mu jakas rura to by swinia odeszla i w raz sie nauczyla. Zeby k...a pies rzadzil to jeszcze tego nie grali...