Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka z czystej prawicy

Mówię NIE lesbijkom, pedałom, transom i innymi podludźmi!

Polecane posty

Gardzę nimi! To są zwykłe odpadki ludzkości, a co z takimi odpadkami się robi? Eliminuje, albo przymusowo leczy! Mówię NIE pedalstwu!

Gość gość
fascynujące, a teraz wez leki, łyknij sobie cos na sen i lulu do łózeczka 🖐️ 😴

Gość gość
Homoseksualizm to nie jest choroba to normalna orientacja seksualna tego się nie leczy żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo żyć jak chce gdzie chce i z kim chce i może kochać kogo chce i współżyć z kim chce gwarantuje to nawet konstytucja

Gość gość
Co cię interesuje cudze życie i co oni robią w domu i z kim sypiają i kogo kochają ich życie i nie wpierałaj sie w cudze życie ciekawe co by było gdyby ktoś z twojej rodziny np dziecko wyznałoby ci że jest homoseksualne? Co byś zrobiła z domu wyrzuciła pobiła zabiła

Gość gość
Ja mowie nie pedalom, lesbom i czarnuchom. Bez nich świat byłby duuuuzo normalniejszy.

Gość gość
Co zrobili bądź robią tobie krzywdę szkodzą tobie nie wpieprzaj sie w czyjejś życie pamiętaj żyjemy w wolnym i demokratycznym kraju w Europie i nikt nie ma prawa sie wpieprzać w czyjejś życie

Gość gość
Homoseksualizm zawsze był jest i będzie i twoje stanowisko nic nie zmieni na to się nie ma wpływu i to nie są podludzie to tacy sami ludzie jak ty chyba że ty wogule człowiekiem nie jesteś co zrobili ci krzywdę co ty chcesz decydować o czyimś życiu ? To ich życie ich ciało ich sprawa mogą z nim robić co chcą i tobie nic do tego zwłaszcza jeśli będą to robić we własnym domu

Chcecie tego? Prosze bardzo! Szerzy sie HIV, a w Norwegii dzieci są adoptowane przez pedofilów i innych transystorów! Za niedługo ci faceci z cyckami będą uznawani za kobiety, bo ten świat zmierza ku upadkowi, ale Wy nadal głosujcie na PO PSL PIS SLD i na Palikota też i na Rafalale! :O

Gość gość
Ja mówię nie homofobii i nieakceptacji i mowie nienawiści w stosunku do gejów lesbijek biseksualistów tranwestytów transseksualistów

Homo to choroba! Zrozumcie to! Żydzi Was przekupili! Też z****** szczury z państwa o nazwie Izrael! Oni z Was się śmieją! Wykorzystali Was!

Leczyć ludzi LGBT! Homo, trans i inne zboczenia muszą być przymusowo leczone, tylko w ten sposób przywrócimy Europę do normalności!

a ty naucz sie odmian przez przypadki i zastosowania tych odmian xMówię NIE lesbijkom, pedałom, transom i innym podludziom!

Gość gość
Ja też sądzę że geje i lesbijki są super :classic_cool:

Gość gość
Homoseksualizm to nie jest choroba i homoseksualizm nie ma nic wspólnego z pedofilią pedofilia i hiv zdarza sie tak samo często wśród osób heteroseksualnych jak homoseksualnych

Gość gość
Nie wpieprzaj się w czyjejś życie co ty jesteś najważniejsza? i myślisz że taka sk****ała dziunia będzie wszystkim mówić co mają robić a co nie ? Na to sobie nigdy nie pozwole

Gość gość
Idź się leczyć Hitler kaput zrozumiano?!

Odezwało się shemale z Wrocka :D Ironiczna Mysz TY PEDALE :D

Gość sabbka12
A co ci przeszkadzają geje i lesbijki?Nie rozumiesz tego,że z orientacją SIĘ RODZI.To tak jakby ktoś się dziwił,że ktoś woli bardziej banany od gruszek ,tak samo jest z homoseksualistami.To jest tak jakby gust seksualny,nie rozumiesz,że ĆŻŁOWIEK NIE WYBIERA SOBIE ORIENTACJI.TEGO NIE DA SIĘ LECZYĆ,zostało to już potwierdzone przez lekarzy,z hetero nie da się zrobić geja i na odwrót.Po prostu chłopaka podniecają bardziej mężczyźni aniżeli kobiety i tego nie może zmienić.Czy ty nie rozumiesz,że część gejów wcale nie chcą być gejami??Miałam kolege na studiach - geja.Polubiliśmy się bardziej ,potem on o sobie powiedział.On płakał,mówił,że boi się powiedzieć to rodzinie,bo nie będą chcieli go znać,opowiadał mi,że jego mama oczekuje,że kiedyś będzie przyjeźdzał z żoną i wnukami do niej,ale po prostu nie może,bo kobiety seksualnie w ogóle go nie interesują.Dlaczego ci tacy ludzie przeszkadzają??Przeszkadza ci to,że tacy się po prostu urodzili??

Gość gość
Homoseksualizm został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia w latach 70 xx wieku przez amerykańskie towarzystwo psychiatryczne

Homoseksualizm został wykreślony przez nacisk gejowskiego lobby.

Gość Prowokacjaxxxx
Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Nie odpisujemy na temat :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Nie odpisujemy na temat :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Przecież to prowokacja :D Nie odpisujemy na temat :D

Gość gość
Co ci k***a przeszkadza to kto kogo kocha i kto z kim żyje przecież to ich prywatna sprawa i tobie nic do tego i nie wp*****laj sie w czyjejś życie orientacja seksualna czy tożsamość płciowa nie jest najważniejsza martw sie o siebie i o twoją orientacje lub płciowość

Gość gość
A ja mówię NIE Tobie. I jak, obeszło Cię to? Vice versa.

Gość gość
Nie bój nic Kafetarianko, ci, których tak się boisz, nawet by na ciebie nie splunęli ;-)

Gość gość
Podludziem i wyrobem człowiekopodobnym na 7 miliardów ludzi na świecie jesteś jedynie ty czym ostrzejsze komentarze piszesz tym ostrzej ci odpisuje

Gość gość
A co mówisz feminustkim które nie chcą uslugiwac mężowi prac zasranych gaci rękoma dla męża. Nie chcę mu po pracy obiadu zrobić mimo ze sama więcej pracuje. Nie chcę być kura domowa tylko chcev pracować. A dzieci do żłobka oddaje. Bo ja mówię nie bo jestem tradycyjna kobietom której mąż jest najważniejszy i posłuszeństwo dla męża

"kotka poes" - Wiesz. Gdybyś też pisała w takich nerwach to też popełniałabyś masę byków logicznych i ortograficznych. Ogólnie zawsze byłam dobra z polskiego i rozumiem, że możesz się śmiać z tego co teraz napisałam, ale ja to robię tylko po to, by uświadomić ten głupi naród co od 25 lat głosuje na postkomunę, która nic nie zrobi dobrego! Zobaczycie! Za niedługo flaga tego kraju będzie koloru tej ohydnej tęczy! Wtedy będziecie żałować, że wspomagaliście pedalstwo!

Gość gość
Feministka to nie kobieta to szmata która trzeba pogonić do garów i prac rękoma pieluszki z****** dzieci. A nie pampersy kupować za ciężko zarobione pieniądze