Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakbyscie mieli okazje to pojechalibyscie pracowac na fermie norek??

Polecane posty

Gość gość

czy jakbyscie mieli okazje to pojechalibyscie pracowac na fermie norek??

Gość gość
maM koleżankę ,ktora deklaruje milosc do zwierzaków i zamieszcza na fejsie jakies stronki o ratowaniu psów itd.. a pracowala za granicą na fermie norek i karmila je niby i robila im zastrzyki a jej facet zagazowywal je i obrabial ze skór.. potem pokazala mi zdjęcia takie ,że wlosy mi dęba stanęły..miejsce kazni norek ..wygladalo strasznie..jak z horroru..ciemna wielka hala i wokol porozrzucane oberwane ze skóry trupy norek i maszyny oraz takie haki cale w krwi..smutas.gif a na tle tego miejsca ona i jej koleżanki robiące sobie selfie jak sie caluja ze swymi facetami....smutas.gif ona jak jej zarzucam ze pracowala tam dla kasy i jak mogla..to mówi ,że ona ich przeciez nie zabijala osobiscie a wręcz karmila je i dbala o nie..a skoro miala okazje zarobic i facet jej zalatwil tam prace to czemu miala odmówic..potem kupila sobie za to auto przeciez.. co myslicie o takich ludziach??czy tylko ja uwazam ,że to hipokryzja z jej strony..?? posiadajacy dziewczynę wczoraj NAJGORSZE ZE ci ludzie ktorzy tam pracowali z nimi mieli znieczulice totALNĄ..oni męczyli te norki jak im uciekaly i rzucali nimi o scianę..tak opowiadala.. do tego latalo tam duzo mew i oni je zabijali i strzelali z wiatrówki do nich.. ale najgorsze jest ,że kolezanka z facetem i inni robili sobie selfie w takim miejscu..to okrutne

Gość gość
Brak słów!!! Nigdy nie przyłożę reki do zabijania!