Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na prezent Help!!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Co można kupić na święta dla babci i dziadka? Szukalam w Internecie pomysłów, ale większość jest na dzień babci i dziadka raczej, a co można na święta takiego praktycznego?

Gość gość
Jaka sumę chcesz przeznaczyć na prezent?

Gość gość
Moze biovital albo vitabuerlecitin

Gość gość
Do 100 zl

Gość gość
Myślałam o tym, ale czy to nie byloby nietaktowne? To tak jakbym przypominała im o ich wieku, sama nie wiem... Myślisz, ze nie byloby głupio?

Gość gość
Up up up up

Gość gość
my kupiliśmy moim rodzicom na gwiazke w tym roku cisnieniomierz http://diagnosis.pl/. rodzice juz długo narzekali ze ich sie psuje, a ten jest elektryczny i prosty w obsłudze wiec mysle ze sie przyda. a od dzieci dostana koszulki z napisem : najlepszy dziadek, najlepsza babcia :D

Gość gość
Ja swoim też kupiłam ciśnieniomierz w sklepie http://www.cezmed.com.pl/. Moim zdaniem przychodzi taki moment, ze taki prezent nie jest nietaktowny, a jest przejawem troski i miłości ;)

Gość gość
my zrobiliśmy zrzutę (wszystkie wnuki) i zafundowaliśmy dziadkom turnus pobytowy w hotelu Abidar w Ciechocinku. Mega kameralne miejsce przeznaczone raczej właśnie dla starszych osób, w cenie noclegu darmowe korzystanie z jacuzzi i sauny do tego SPA, dziadkowie wrócili jak nowo narodzeni :)