Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balon pancerny

misio1 to pedofil !

Polecane posty

Gość balon pancerny

łapać go

Gość gość
Z tego co kojarzę to jemu sie podobaja grubsze dziewczyny, nie? Więc wynikałoby szybciej ze pedofilem są panowie gustujacy w dziewczynach bardziej szczuplych, co by kojarzyło im sie z dziecinnymi figurami. Nierealne wiec, aby misio1 był pedofilem.

Gość gość
z tego co piszesz wynika ze misio jest zoofilem bo podobaja mu sie swinki :D

Gość gość
morskie?:D

Gość gość
A jak nazwac faceta, ktory lubi patyczaki? Robakofil?

Gość przerost tresci nad forma
nie wiem nie prowadze jego psychoanalizy oparłem sie na tym co ktos wyzej napisal :D skoro powoluje sie ktos na logike to logiczne jest ze nie jest ani pedofilem ani hetero tylko zoofilem :D

patyczaki>>mysle ze ludzki patyczak mozna zakwalifikowac pod nekrofile bo to kosciotrup :D a robak to tez zoofilia.

Gość gość
Chyba nekrofilem jest gorzej byc, bo jednak nawet taka swinka ma możliwość ucieczki, a z trupami to juz troszke bez sumienia trzeba być. Takze z dwojga zlego zoofil lepszy.

nie wiem nie moja sprawa ale jakbym mial juz koniecznie cos wybrac to lepszy nekrofil bo nie krzywdzi organizmu zywego trupowi i tak wszystko jedno :D

Gość gość
Trupowi tak, ale czy rodzinie trupa będzie dane sie z tym jakos pogodzic? Swiniami sie nikt nieprzejmuje. Sa ciagle kierowane na ubój, takze..

Gość ciubaryk
nie wiem jak jest ale pamiętam, że ostatnio misio1 przyznał się bez bicia, że posiada wymiary ok. 186/100 , podobno jest w wieku 36 lat i chyba rencista i poszukuje partnerki o podobnych wymiarach, czyli ogromna kobieta z podobnymi rozmiarami jest oczekiwana na gwałt albo jeszcze szybciej

Gość ciubaryk
rencista w wieku 36 lat i na POsrańca musimy tyrać i harować ?

Swiniami sie nikt nieprzejmuje.>>ja się przejmuję a trupy w tym kraju są otoczone nadmierną opieką. trup ma większe prawa niż zwierzę, nawet jak leży w grobie dobre pól wieku.

186/100>>to nie jest takim grubasem jak go malujecie znam takiego który przy 182 waży 110 i nie jest gruby.

Ciubaryk dawaj to mieszkanie w Warszawie ! ! ! x Twoich diamentów nie chcemy :P . x Na razie to ja haruję na zasiłek i ubezpieczenie, bogacza ciubaryka, co alimentów na własne dziecko płacić nie chce, a nowy dom sobie kupuje :(.

Gość ciubaryk
Zbyszek, do punktu skupu marsz, lewa, lewa na wprost i na rozkaz , knury przyjmować będą od godz. 6 w Twoim mieście , masz szansę zarobić oddając siebie do skupu chlewu !

Diamentowy ciubaryku :P : x ubojnie są głównie w takich mieścinach, jak Twoja :P, ale dobrze, że wiesz od której pracują. Przynajmniej nie spóźnisz się do roboty. x Lalala Idzie ciubaryk z prądem. Czy wszystkie świnie już gotowe :P ? x Teraz już wiemy, jaki z Ciebie "elektryk" :P :P :P.

Gość ciubaryk
tupu tupu uwaga idzie knur Zarzycki do punktu skupu ! zębów już nie posiada ale chamskim językiem włada tupu tupu knur Zarzycki w punkcie skupu otrzymał maksymalną notę dwa z minusem, więc nadaje się tylko na paszę do ZOO

jak ładnie sobie wierszyki piszecie 🌼 trzymam kciuki za wasz zwiazek homoseksualny :D