Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sadko

Urlop macierzyński w UK

Polecane posty

Gość Sadko

Witam. Potrzebuje porady. Mój urlop kończy się 10 stycznia, ale chcę go przedłużyć. Wiem, że ten dodatkowy 16 tygodniowy urlop jest nieplatny, ale czy pracodawca odprowadza wtedy za mnie składki i czy nalicza mi się przez ten okres urlop wypoczynkowy? Proszę o odpowiedz.

Gość gość
to moze spytaj na angileskim foruum teepa k****o chociaz pewnie jezyka nie znasz

Gość Sadko
Gdybym chciała zapytać na angielskim forum to bym to zrobiła, nic Ci do tego na jakim forum chce napisać. Musisz być bardzo zakompleksionym człowiekiem skoro od razu piszesz ze jestem tepa k..... Myślę, że mógłbyś mi gościu co najwyżej buty wyszorowac, sądząc po Twojej wypowiedzi jesteś osobą mało inteligenta. A jeśli chodzi o mój angielski to niestety mylisz się.. Musze Cie rozczarować, ale mój angielski jest bardzo dobry inaczej mieszkalabym w Polsce. Pozdrawiam i życzę Ci spokojnych świat Bożego Narodzenia.

Facet jest chamem, ale ma rację, że szukanie tak specjalistycznej wiedzy, na tym forum, jest zupełnie sensu pozbawione. Tutaj część ludzi uważa, że na umowie-zleceniu należy się im urlop, a podczas studiów, uczelnia płaci za nich ubezpieczenie zdrowotne.