Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednym z wyznaczników urody jest

Polecane posty

Gość gość

To jak faceci czesto patrza na kobiete. Wiem to po sobie. Moj wyglad ma wzloty i upadki tzn czasem potrafie wygladac bardzo dobrze, a czasem niezbyt pieknie jak np mam jakis slabszy dzien. I w tych lepszych dniach faceci sie gapia ciagle, jak mijaja mnie na ulicy, jak jakis prowadzi wyklad to czesto na mnie zerka itd, a jak natomiast wygladam gorzej to juz tak nie jest, wtedy jakos tak bardziej obojetni sa do mnie, juz sie tak nie patrza. Tez to zauwazylyscie?

Gość gość
ladna twarz

Gość gość
Ważna dla mnie faceta jest sylwetka i kobiece kształty. Poza tym dobry dobór ubrania do swojej budowy. Makijaż i trochę tego coś. Można na takiej zawiesić wzrok.

Gość gość
Skkoro jestes ladna to zawsze sie będą gapić. Czy będzie w makijażu czy bez , czy tez będziesz miala slabszy dzien. Dziala tak Twoja wyobraźnia i brak atrakcyjności tego slabszego dnia.

Gość gość
No głownie chodzi o ladna twarz, choc o figure tez, czasem ja wygladam gorze to moge sie ubrac super i nic nie pomoze, a czasami jak wygladam lepiej to moge sie ubrac it tak sobie zwyczajnie i i tak kazdy sie na mnie patrzy.. albo nawet jak z kims rozmawiam, w sensie jakims obcym facetem, jak mam lepszy dzien pod zwgledem wygladu to widac, ze mnie pozera wzrokiem i jest milszy, a jak wygladam nijako, to traktuje mnie obojetnie

Gość gość
08:12- no to widocznie nie zawsze jestem ładna :P Mysle, ze potrafi byc duza roznica pomiedzy tym jak mam dobry dzien i slaby. U mnie np duzo robi zmeczenie, jak jestem zmeczona i mam np czerwone oczy to najlepszy makijaz mi nie pomoze i najlepszy ciuch, tzn moze maszkara nigdy nie jestem ,ale wygladam wtedy nijako

Gość gość
Niejako ? Kobieta wygląda zawsze jakoś, a facet nie wie czy ty zmęczona czy nie patrząc z boku na Ciebie. Nadrabiasz wtedy tym czymś :) Nosisz pończochy ? Szpilki ? Czy chodzisz w płaskich... to też zmienia cały obraz.

Gość gość
Ja mam odwrotnie. Na przykład wczoraj plakalam. Miałam czerwona twarz,do tego ubrana jak na syberie i dwóch facetów się mną zainteresowało. A jak chodzilam wymalowana i seksownie ubrana to mnie olewali lub patrzyli z pogarda.

Gość gość
08;39-Bo czasami tez tak bywa, ze wygladasz dobrze choc sama nie wiesz dlaczego

Gość gość
Nie zawsze tak jest. Facet co ma jakiś smak zawsze rzuci okiem na kobietę co pokazuje to w niej co szczególnie ją wyróżnia. Np.: nogi .... itd.

Gość gość
Moim zdaniem jak nogi fajne, ale twarz brzydka to i tak by ocenił ta kobiete negatywnie

Gość gość
tzn jasne, ze figura jest wazna, ae glownie twarz decyduje. Zreszta figura sie nie zmienia z dnia na dzien, a twarz moze dzisiaj wygladac super, a jutro do bani

Gość gość
Tez tak mam np przedwczoraj wyglądałam fajnie, byłam w Warszawie i akurat wstapiłam do galerii to wszyscy faceci sie na mnie gapili, tak fajnie wygladalam, ale nie zawsze tak jest, potrafie wygladac tez gorzej wtedy tak jak autorka nie zwracam zbytnio uwagi

Gość gość
Ja zwracam u kobiet na figurę, a reszta mniej ważna. No i pokazanie się jak kobieta. Żadne spodnie, żadne buty płaskie itp.

Gość gość
Tez mam takie dni, ze czuje sie brzydsza. ale faceci zawsze sie gapia na na mnie.. Jakbym sie nie ubrala i umalowal. :-)

Gość gość
A na mnie nikt nie patrzy na ulicy. To znaczy ze jestem nieatrakcyjna?

Gość gość
09:36- no raczej nie bardzo , albo nie zwracasz uwagi na to moze i nie widzisz ,ze sie patrza. Ja w kazdym razie widze po sobie, ze jak sie gapia tzn ,ze wygladam dobrze

Gość gość
Sluchaj autorko.. Widocznie nie masz tego czegoś w sobie. A jak wyglądasz z***biscie to sie gapia na pierwszy rzut oka, a jak slabo wyglądasz to nie zwracają uwagi. Ewentualnie daj nam zdj do oceny i po problemie. Jak Ci powiem prawde. ;-) Pzd.

Gość gość
Heh to ja nigdy nie wyglądam dobrze.

Gość gość
Opisz swój wygląd jak foty nie chcesz dać?

Gość gość
Ja z 10.22 Foty nie dam. Ciemne włosy, owalana twarz, zielone oczy, dość wąskie usta, jestem raczej niska, figurę mam bardzo średnia- na granicy nadwagi.

Gość gość
Biust w jakim rozmiarze ? To może Twój atut. Biodra, tyłek :)

Gość gość
Tak. Chociaż czasem wydaje mi się że wygladam zwyczajnie, i wtedy się dziwię że nadal się gapią. Zauważyłam też że to czy mam lekki mejkap czy nie, nie gra większej roli. Bardziej to jak się ułożyły włosy.

Gość gość
Gapimy się tylko na takie z przedziału od 5 do 8 na te najpiękniejsze nie można zwracać uwagi taka taktyka chłodnika :)

Gość gość
75 E , tylek to raczej przecietny, a biodra mi się nie podobają bo są dosyć szerokie

Gość gość
10.57 to ja bym nie odrywał od Ciebie wzroku, a nawet starał bym się byś była pieszczona tak długo jak by nam czas pozwolił.

Gość gość
Krepa jestes masz tak zwana figurę gruszki. Oczy zielone ? Brzydkie.

Gość gość
Biust nie jest najważniejszy debilu powyżej!

Gość gość
/ng9ko