Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa6

Pomocy

Polecane posty

Gość gościówa6

Moj cykl zawsze trwa 28 dni, ostatni okres mialam 11 listopada wiec teoretycznie powinnam miec dzisiaj okres ale po ostatnim razie z moim facetem bez zabezpieczenia co mialo miejsce 5 grudnia dostalam na nasteony raz lekkiego krwawienia potem to wygladalo jak okres ale juz wczoraj prawie tego nie bylo. Przewaznie okres u mnie trwa jakies 6 dni . jak myslicie czy to moglo byc krwawienie przed ciaza? Czy zwykly okres?

Gość grosik1919
To mogło być poronienie. Bardzo często zdarza się to przed lub w dniu spodziewanej miesiączki. To normalne. Wiele kobiet ronin i nawet o tym nie wie. Organizm jest taki mądry ze sam eliminuje chore zarobki, a w wielu przypadkach wypada to około dnia spodziewane miesiączki i trudno jest tak naprawdę określić czy faktycznie była to ciąża czy nie.

Gość gościówa6
Mozliwe zeby tak szybko po stosunku poronic? W zasadzie mialam wtedy dni nieplodne

Gość gość
jak sama nazwa wskazuje w dni niepłodne nie może dojść do zapłodnienia. A w jaki sposób je wyznaczasz?

Gość gość
okazało się ze nie jestem w ciąży, ale odpowiem. Mam specjalną aplikację w telefonie - kalendarzyk.