Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny_gość

problem z teściową..

Polecane posty

Gość smutny_gość

Cześć.. Jestem z chłopakiem półtora roku. On ma 24 a ja 21 lat. Po 6 miesiącach chodzeniA chlapnęłam masakryczną gafę: Jak jego tata powiedział że lubi pić wino to powiedziałam że ja nie bo kojarzy mi się to z żulami. A jak wychodziłam to jak jego mama powiedziała że mój chłopak ma wracać to powiedziałam bo nie będzie miała się na kogo drzeć. Zrobiła się afera. Przyznałam sie do błędu, przeprosiłam, obiecałam poprawę i dostałam drugą szansę. Po roku od tej sytuacji o ostatnio zażartowałam że przytylo mi sie i to jakbym byla w ciąży. Znowu afera i obraza. Nie dowiedziałam sie od niej tego tylko kolejnego dnia od chłopaka.! Dodatkowo jak sie dowiedziałam "tesciowa" zadzwoniła do mojego taty i naskarżyła na mnie. Od 6 lat wychowuje sie bez mamy. Próbuje wytłumaczyć że nnie jestem w stanie zmienić sie od razu calkowicie ale twierdza ze dostałam jedna szansa i to wszystko bo udowodnilam ze NIC się nie zmieniłam (a naprawde się staram i probuje). Co ja mam zrobić.?

Gość smutny_gość
PS nie twierdze ze nie ma prawa sie obrazić i za pierwszym razem przegielam. Ale boli mnie ze teraz mojego tatę w to mieszają, nie chce pogadać ze mną na spokojnie bo to niby nic nie dalo i najgorsze ze moj chłopak sie z nią zgadza i nie stanął w mojej obronie. Przeciez dali sie to zrobić tak ze by mnie zatrzymala i spytała co z ta ciaza miałam na myśli albo chłopak by powiedzial ze pogada ze mna ale ona niech tez wyluzuje bo jestem jego dziewczyna. Nie od razu siedli na mnie. Najgorsze ze moj związek totalnie sie rozpada jesli juz sie nie rozpadl. Nie wiem co robic.

Gość gość
psychiatra sie kłania