Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badowicz

Badoo moje opinia

Polecane posty

Gość Badowicz

Strasznie zdzierają kase za wszystko jakieś supermożliwości,kredyty itp. w ciągu miesiąca można stracić ze 100 zł lub lepiej a ładnych i normalnych kobiet coraz mniej praktycznie same pasztety i brzydule (naprawdę niektóre kobiety są brzydsze od facetów) z wysokim ego oraz podstarzałe 40tki po rozwodach i desperatki dla których wygląd faceta nie ma znaczenia ważne żeby miał h... oraz dwie ręce i nogi. Porażka ten portal - usuwam konto.

Gość gość
reszta jest podobna jedno wielkie bagno.

Gość gość
Mnie jakimś dziwnym trafem udało sie umówić na spotkanie ale kobieta po 30 okazała sie nieodpowiedzialna bo nie przyszła w umówione miejsce a nawet nie odwołała spotkania ! Kobiety na tym portalu są naprawde dziwne. Nie polecam szukać tam drugiej połówki.

Gość gość
Najgorsze są kobiety-duchy które niby są i mają profile a tak naprawde ich nie ma,nie odpisują na wiadomości a wystarczy napisać facetowi np.nie jesteś w moim typie a tak ani be ani me ani pocałuj mnie w d...

Gość Anula1989
Kupcie perfumy z feromonami ;) www.sklep.cobest.pl Może nawet w jakimś lokalu, pubie ktoś poczuje coś od Ciebie, od Was i zwróci uwagę ?:) To naprawdę działa! Dodają pewności siebie oraz powodują zainteresowanie przeciwnej płci! Są damskie i męskie.

Gość gość
14:35 Te profile kobiece to fejki zakładane przez adminów strony. Mają jeden cel: zwiększyć ******* stronie i dochody z reklam :P