Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dojrzaly facet potrafi rozpoznac po zachowaniu, rozmowie mlodej kobiety, ze

Polecane posty

Gość gość

jej sie podoba?

Gość gość
Nie tylko dojrzaly to potrafi, zazwyczaj takie rzeczy po prostu sie wie :)

Gość gość
i czuje... Po samym spojrzeniu człowiek poznaje

Gość gość
pozna ;-)

Gość gość
A kiedy kobieta sie usmiecha, pyta co slychac, pyta czy wszystko w porzadku po tym jak napisalem ze u mnie kiepsko, zawsze zyczy milego dnia, weekendu itd. Obserwuje ????

Gość gość
Ja wiem, ze to głupie,ale miałam taki okres kiedy czulam sie samotna, i każdego napotkanego faceta traktowalam w ten sposob; ktos,patrząc Z boku mógłby pomyśleć tak jak autor, bo tak to wygląda, ale intencje mialam inne. Nie zawsze wszystko jest takie jakim sie wydaje.

Gość gość
Nie zrobił nic, choć nasze oczy wyrażały więcej niż miliony słów...

Gość gość
dojrzały i młoda... o jakiej różnicy mówimy?

Gość gość
19 lat roznicy

Gość gość
Na ogół faceci lubią młodsze, ale taka różnica może być dla niego za duża. Tzn. może nie traktować cię jako potencjalną partnerkę a młodszą niedoświadczoną koleżankę. Jeśli nie jest zainteresowany 'zacieśnieniem' znajomości to pewnie dlatego, że w jego mniemaniu wyglądałoby to na wykorzystanie 'młodej nieco zagubionej wśród własnych emocji dziewczyny'. Brzmi to może niecodziennie, zwłaszcza w kontekście tego co można na tym forum wyczytać, ale nie każdy facet rzuci się bez opamiętania na młode mięso. Są tacy co mogą mieć jakieś zasady. Jeśli na takiego trafiłaś... próbuj! Jak zrozumie, że nie jesteś głupim podlotkiem a kobietą która mimo wieku wie czego chce to nie pożałujecie :)

Gość gość
13lat różnicy

Gość gość
13, 14, 15 wy to chyba macie same po 14 lat Nie ma sztywnej granicy!!! Wiadomo, 2 lata w tą czy w tamtą nie robią różnicy ale przy ok. 10 to jednak mentalnie pojawia się dysonans. Odpowiedziałem dziewczynie dla 19 lat różnicy a ty pytasz o 13, to znaczy, że kompletnie nie zrozumiałaś tego co napisałem wcześniej i lepiej sobie związki zostaw na potem jak szkołę skończysz. Może być i 25 lat różnicy między partnerami i wszystko może się układać wspaniale bo są dojrzali psychicznie a mogą też być w tym samym wieku i się nie dogadywać bo jedno już myśli o przyszłej pracy a drugie ma jeszcze w głowie melanże. Jak nie umiesz czytać między wierszami tzn. że chcesz się szarpnąć na coś co i tak Cię przerośnie.