Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis 17 cm duzo czy malo?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie ;) czy to dużo, mało, normalnie?

Gość gość
mało ;)

Gość gość
Norma

Gość gość
jak mierzyłeś od kości ogonowej to mikropenis. jak przykładałeś linijkę z boku, to małego masz i wstyd :P jak przykładałeś od góry, to może być, pod warunkiem, ze nie wbijałeś sobie linijki w kość. linijka nie zaczyna się od zera, jest tam jeszcze pół centymetra rozbiegówki, tyle trzeba od wyniku odjąć.

Gość gość
dużo. średnia to ok. 14 cm, bajkopisarze i marzyciele na forum mają oczywiście po 20 i 30 cm, ale mierzone od szyi

Gość gość
Dobrze napisał. Odjąć trzeba, tłumoku :-)

Gość gość
Zostanie mu 16,5 :-D Malenstwo, ale podobno mają i mniejsze. :-D

Gość gość
to jest duży penis. nie czytaj bajkopisarzy. widziałam 15 penisów w życiu i chyba tylko z jednego albo dwa powyżej 20 cm i moim zdaniem to kalectwo. nie byliśmy w stanie uprawiać seksu. 15-17 jest optymalne. poniżej niby trochę mało, ale ja np. lubię mniejsze.

Gość gość
dodać czy odjąć, oto jest pytanie :P i tak wiadomo, że każdy przy pomiarze sobie dodaje. Średnia mierzona przez pielęgniarkę jest o centymetr mniejsza. wiec spoko można odjąć. chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów :P

Gość gość
Mój wiszący ma od trzonu 16 cm.

Gość gość
mój 25cm, a jak stanie to 40cm. jak nim wale w słup to druty się machają, odlewam się przez nogawkę w dżinsach, a czasem jak mi staje to robię szpagat. jak pokazuję kobietom to zazwyczaj mdleją z wrażenia. a raz jednej zrobiłem płytkie gardło od strony od bytu.

Gość gość
Czemu niby kazdy sobie dodaje? Mi moj facet wlasnie pokazywał kiedys jakie sztuczki faceci i do mierzenia i do zdjęć robia, a jego pomiar jakis byl normalny :P 17 to jest sporo juz. Bodajze tylko kilka % facetów ma takie

Gość gość
No ja nawet nie myślałem o tym, że moje wiszące 16 cm. się niektórym nie pomieści w głowie. Nie wiem dlaczego bym miał to zmyślać. Taki właśnie się za wiele nie powiększa.