Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona chce poczekać, czy sie rozstać

Polecane posty

Gość gość

dzień dobry, jestem człowiekiem ok 50-ki. moja "druga połowa" wyleciała do pracy w Niemczech . nasze kontakty wyglądają tak: 1. Twierdzi, cze nie ma internetu, ale na naszym wspólnym komunikatorze społecznym pojawia się co jakiś czas na chwilę. Spece od komputerów mówią, że ja jestem przez nią zablokowany- dlatego nie widzę kiedy ona pisze, nie widzę także kiedy dzwoni z tego internetu przez komunikator. 2. Przez 4 tygodnie nie przysłała ze swojej inicjatywy ani jednej wiadomości chociaż ma tam swój krajowy telefon. Odpisuje z niego tylko kiedy ja coś napiszę. 3. Nie puszcza nawet dzwonka, jeśli ma ochotę zadzwonić, ja dzwonie bo mam darmowe międzynarodowe rozmowy. Ona ma kilka zła na koncie- karta byłą za 10 zł LYCA MOBILE - w sam raz by puścić dzwonka komuś. 4. Co najwyżej kiedy dzwonie -puści sygnał-kiedy już jest w jakimś ustronnym miejscu, nawet z korytarza nie chce rozmawiać, a broń Boże ze swojego pokoju. na korytarzu rzekomo masa ludzi i zimno- INTERESUJĄCE ;). 5. Na pytanie z moje strony -co się dzieje, mówi, ze "musi zaczekać, ze na wszystko przyjdzie czas. I ,że wiązek nie trwa długo bo ok miesiąca- dlatego na wszystko przyjdzie czas i pora.

Gość gość
uważam, ze pokazuje ,iż nie chce kontaktu z Tobą , na razie oswaja Cie z tą myślą , mimo ,ze może mówić inaczej. Zawsze tak kobiety robia - chcą być delokatne.