Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak odczuwania radości z życia czy ktos miał takie doświadczenia

Polecane posty

Gość gość

Od 3 lat nic mnie nie cieszy, przestałam mieć ochotę na sex i na jedzenie, a także mam problem z zimnymi stopami, jest to duzy problem. Byłam u Psychiatry, który jednak nie stwierdził depresjii, tak naprawde nic nie stwierdził bo powiedział ze mam nietypowe objawy. Nie powiedział co mi jest, kazał iść do psychoterapeuty. Czy taki stan jak mój mija? Czy ma ktoś takie doświadczenia? Myśle juz o samobójstwie, próbowałam wszelkich sposobów i wszystkie, łącznie z ostatnim, który miałam wypróbować, zawiódł.

Przez Internet nie da się postawić diagnozy. Być może Twoje objawy to kwestia zaburzeń hormonalnych. Czy konsultowałaś się z endokrynologiem? Brak odczuwania radości to anhedonia. W połączeniu z innymi Twoimi objawami (myśli samobójcze, zaburzenia jedzenia itp.) może wskazywać na zaburzenia depresyjne. Konieczna jest jednak wnikliwa diagnoza różnicowa, a ta możliwa jest jedynie u specjalisty. Pozdrawiam!

Gość gość
robiłam wszelkie badania i byłam u 2 psychiatrów- jeden przepisał mi leki przeciwdepresyjne, które nie pomogly(brałam 5 miesięcy), drugi stwierdzil ze nie wie co mi jest.

Gość gość
pokochaj Maryję , ona tego bardzo pragnie i chce napełnić twoje serce nadmiarem swej miłości . Co ranka pragnie usłyszeć kilka twoich czułych pozdrowień i twego spojrzenia w jej stronę . Od razu odejdą od ciebie wszystkie depresję i wróci radość życia . (źródło : Elżbieta Szanty - Płomień Miłości)