Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DojrzałyGość

Dojrzały i Młoda

Polecane posty

Gość DojrzałyGość

Skoro już się wypowiedziałem na temat mojego zainteresowania młodymi dziewczynami, to może jest jakaś 17- 18- letnia dziewczyna która byłaby ciekawa znajomości z 39-letnim przystojnym i zadbanym facetem. Czekam dziewczyny, może któraś się skusi:)

Gość gość
Dojrzaly? Dobry zart :D

Gość DojrzałyGość
Dojrzałość polega na tym że każdy zajmuję się swoimi sprawa gościu :) Cieszę się że mogłem Cię rozbawić. Powodzenia życzę

Gość gość
pedofil ku..wa, 17? może nie krępuj sie i weź sobie 15!!!

Gość gość
Nie. Twoja propozycja nie wskazuje na dojrzałość. Jesteś niedojrzałym 39latkiem. Chcesz związku? - nie, dojrzałego związku - tym bardziej nie, potrafisz tworzyć stałe relacje - nie. Zależy Ci na seksie - tak tak tak. :) Jaki dojrzały facet. Dziewczyny, młodsi bywają dojrzalsi. Jeśli stary ma tyle we łbie, to jest z lekka zacofany.

Gość DojrzałyGość
Mogłem przewidzieć że tutaj oprócz sfrustrowanych kur domowych raczej nie ma fajnych, wyzwolonych i odważnych dziewczyn :) Mój błąd ;)

sfrustrowany to najwyraźniej Ty jesteś bo nie przyjmujesz w ogóle krytyki. Ty nie chcesz związku tylko się zabawić a młodymi i naiwnymi dziewczynami które ledwo wkroczyły w dorosłość. Sam odpowiedz sobie na pytanie czy tak się zachowuje dojrzały mężczyzna.

Gość OczekującyGość
Tylko to nie ja wylewam żale na temacie który Cię nie dotyczy :D 🖐️

Gość DojrzałyGość
Możecie już zakończyć kłótnie , ja temat zamknąłem ;) Mój błąd, niepotrzebnie założyłem go w takim miejscu :)