Gość Mirabelka159 Napisano Grudzień 10, 2015 Witajcie dziewczyny Poradźcie mi bo mam pewien problem, może jest tu któraś bardziej doświadczona jeśli o te sprawy chodzi. Jak w temacie, chodzi o ograniczenie bądź odebranie praw. Z ojcem dziecka rozstałam się ok 3 lat temu, a wlasciwie od samego poczatku niue mieszkalismy razem.. okazal sie nieodpowiedzialnym czlowiekiem, nie zajmowal sie niemowleciem, uciekal do kolegow, w alkohol i narkotyki ip, wyrzucilam go ze swojego domu, nie placil alimentow wiec zalozylam sprawe o alimenty, obecnie tez nie placi, wyplaca fundusz. Z dzieckiem widuje sie baaardzo rzadko, ostatnio zabral go gdzies 24 pazdziernika. Nasze dziecko niestety wymaga specjalnej opieki, ma zespol Aspergera.. co wiaze sie z ciaglymi wyjazdami na terapie itp.. Wszystko co tylko moge zapewniam dziecku, ojciec nie robi nic. Nie interesuje sie jak jeszcze pomoc Małemu. Czy da rade odebrać mu prawa.. ? Czy raczej zdolam jedynie je ograniczyc.. Poradźcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach