Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planuję napisać książke, ale jeszcze nie wiem o czym. A wy napisaliście kiedyś ?

Polecane posty

Gość gość

jakąś książke ?

Gość gość
nie ale ze dwa razy planowałem napisac co najmniej dwadzieścia

Gość gość
małe sprostowanie: ksiązki sie wydaje a nie pisze. napisac mozna to co będzie w środku ale rzadko bo wydawcy lubia grzebac w treści. w końcu nie będzie im jakiś autor mowił co chcą przeczytać;)

Gość gość
ja kiedyś pisałam i chciałabym pisać ale nie robię tego bo uważam to bez sensu i tak nikt mi jej nie wyda też czuję że talentu zbytniego nie mam może jak bym wygrała w lotto to bym spróbowała napisać dobrą i wydać

Gość gość
ale ja bym chciała ją samodzielnie wydać, zaplacic za druk, edycja limitowana, zadne tysiące egzemplarzy... tylko musialoby to byc cos wyjątkowego, by ludzie chcieli to przeczytać i bić się o te kilkadziesiat-kilkaset sztuk :)

Gość gość
Obecnie wydaje swoją książkę, tylko ze jest to tomik wierszy. Mam 13 lat(to nie żart), wiec nie wiem czy sie sprzeda. Książka nosi tytuł smak czekolady. Samo wydanie było współfinansowane z gmina, dostałam również rekomendacje Pana Owsiaka. Będzie dostępna za 2 tygodnie.

Gość gość
o ja piertole:O

Gość gość
a mozna z grubsza wiedziec o czem te wiersze?

Gość gość
jasne będe dawał do oceny swoja twórczość konkurencji:D z pewnością mozna liczyc z ich strony na obiektywną opinie

Gość gość
Moje wiersze są o je/ba/niu.

Gość gość
Kiedyś miałam taki zamiar, obecnie już mi się nie chcę, ale co dziwne: kiedyś nie miałam pomysłu, teraz mam ;) Sam przyszedł, a jak siedziałam rozkminiając co by tu można opisać, to za cholerę nic nie przychodziło mi do głowy, a przynajmniej nic takiego, co bym chciała/potrafiła rozwinąć. Dzieci się rodzą z luzu psychofizycznego, to i pomysły :P

Gość gość
Jak miałam jakieś 15 lat to zaczęłam pisać. Dobrze, że nawet nie mam tego nigdzie, nie muszę się kajać przed sobą za takie nędzne próby :D

Nie mówię, że masz im dać swoją książkę. Piszesz krótki tekst i wrzucasz na portal. Pokażą ci, gdzie robisz błędy, co jest dobre a co do poprawy. I nie bój żaby. Nikt ci twojego dzieła nie ukradnie. :classic_cool: