Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie, aby nie pracować

Polecane posty

Gość gość
a po co ma sie uczyć angielskiego jak pewnie wysyła ciapatych i polaczków na roboty przymusowe za najniższą krajową. nawet wiem za czym tęskni. za tym poczuciem władzy i kolejkami klęczących emigrantów błagajacych ją o nadgodziny:D

Gość gość
tam trzeba na bieżąco sie lansowac przy tej rotacji zeby robactwo nie znalazło sobie nowego obiektu uwielbienia

Gość gość
Autorko wybacz ale nie rozumiem jak mozna sie nudzić w domu . Ja jakos nigdy sie nie nudze . Tez pracuje ale bez przesady ..praca to tylko praca a nie sens zycia .

Gość gość
Wyobraź sobie ze ciapatego nie znam żadnego, polaczkow tez nie. Znam Polakow a nie polaczków.

Gość gość
jaka inna "prace" przynoszącą radość może wykonywać polka za granica. no chyba, że jest prostytutką

Gość gość
Moze faktycznie na sile wyszukuję sobie problemy. Chyba mi hormony zaburzają normalne myślenie :P

Gość gość
serio znasz? ale pewnie sie specjalnie sie tym nikomu nie chwalisz?

Gość gość
co sie dziwić kobicie ze kocha taką prace jak polega głównie na wysyłaniu smsów do chłopaków na siłownie, żeby przyszli do roboty bo jest akurat:)

Gość gość
Nie, nie znam. Tak trudno w to uwierzyć?

Gość gość
Haha nawet jesli miałabym taką prace to co zazdrościsz? Zawsze moge ci zalatwic miejsce jak chcesz

Gość gość
a jak jeden z drugim sie nie stawi na "randke" to jest skreślony. pewnie nawet często mylą sie jej te dziwaczne polskie nazwiska i zwolniła juz kilku przez pomyłke. ale co sie tam martwic skoro na horyzoncie czekają tłumy młodych przypakowanych tylko czekających żeby pomerdać troche przy niej siusiakiem leżąc na plecach i merdając ogonem z wywiedszonym jęzorem. która kobieta nie kochałaby takiej pracy?

Gość gość
nie chce jak będę miał tam oś do załatwienia to pogadam z tym stary rowerem królowa elżbietą czy elizą...juz nie pamiętam

Gość gość
Masturbacja

Gość gość
Ludzi z takimi problemami jak autorka powinno się wysyłać na kilka miesięcy do krajów trzeciego świata, żeby poznały prawdziwe powody do zmartwień. Będziesz się czuła bezużyteczna? A nie możesz tej swojej ukochanej roboty wykonywać w domu? Przynajmniej częściowo? Wiele prac biurowych można wykonywać z domu. Pogadaj z szefem.

Gość gość
szczególnie jak np jest gruba albo brzydka i to jedyny sposób aby pooglądać sobie prężących sie chłopców i ich podskakujace z radości kiełbaski

Gość gość
a potem jaki seks z mężem. wystarczy zamknąć oczy i pomysleć o obowiązkach służbowych:)

Gość gość
ale mam dla ciebie propozycje. może w przez ten wolny czas pouczysz dziecko polskiego. akurat jest w takim wieku, że buduje swoją tożsamość. mogłabyś mu w tym pomóc chyba że wolisz to zostawić angielskiemu systemowi edukacji

Gość gość
znałem takie dzieci, które nie rozróżniały angielskiego od polskiego i mówiły jednocześnie w dwóch językach na raz. kończąc dygresje chciałbym zapewnić, że pewnego dnia wrócę do szkocji i sie wtedy rozliczymy szmaty

Gość gość
brzęczyszczykiewicz kooorfa!!!!!!!!:D:D

Gość gość
wyniose was kooorfy razem z tymi ciapatymi, którym dajecie dooopy i wrzuce z klifu do morza północnego;)

Gość gość
no masz już jedno dziecko to z nim coś z nim kino basen rysuj poświęć czas spaceruj ale masz kłopot... ja jak zaszłam w drugą ciążę i poszłam na zwolnienie byłam szczęśliwa wreszcie się córką starszą nacieszyłam

Gość gość
to biedna jesteś że nie możesz pracować, ojej a co to za praca że tak ją kochacie jedna z drugą że jest waszą pasją, z ciekawości pytam. Ja w mojej robocie nabawiłam sie tylko ciężkiego pogłębienia umiarkowanej choroby psychicznej. Dziękowałam Bogu jeśli nadarzyła się możliwość odejść i mieć możliwość jeszcze żreć chleb