Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci!!!! Zwrocilibyscie na nią uwage?? Foto

Polecane posty

Gość gość
Zrobiona ,ale rzadna pieknosc

Gość gość
a w niej niby takiego zrobionego? ze oczy ma pomalowane? ladna dziewczyna, ale nic ponad przecietnego

Gość gość
Wyglądasz jak k****a plus tępe spojrzenie.

Gość gość
Koorewka

Gość gość
Szczerze mówiąc gdyby wszystko było w porządku to laska nie wstawiałaby swojego zdjęcia do oceny na kafe

Gość MIRUCHNA 20PARO LETNIA
ALE KURRWA. TRZEPNĄŁBYM JĄ W PYSK HEHE

Gość gość
ładna . stanął by mi gdyby mi brała do dziobka

Gość gość
Nie. Przeciętna plus idiotyczny makijaz

Gość gość
Kreseczki rządzą :D

Gość przerost tresci nad forma
nie, mam alergie na taki makijaz rodem z jakiejs mangi czy czegos chodzi mi to te dziwne oczy stylizowane na wrozke czy innego lesnego stwora, zauwazylem ze gowniarstwo czesto sie tak maluje tylko nie kumam w jakim celu.

Gość gość
Głupio to wygląda

Bardzo ładna dziewczyna. przerost tresci nad forma dziś - takie kreski się maluje, żeby oczy wyglądały na większe. To żadna stylizacja na leśnego stwora, po prostu najszybszy i najprostszy makijaż oka. 90% kobiet używa eyelinera. Reszta po prostu nie potrafi :D

ono nie wyglada na wieksze tylko na krzywe, nigdy sie nie malowalem ale sadze ze gdyby rozjasnic to wygladaloby na wieksze a nie jak sie wysmaruje kredka czy jak sie to nazwa na powiece wydmy. mnie sie kojarzy z jakims lesnym elfem.

Gość gość
Kreski najlepiej wyglądają z cieniami. goła powieka plus krecha niespecjalnie ładnie, same cienie wyglądałyby lepiej

Wyglądają dokładnie tak jak powinny. Mają kształt migdała i są optycznie większe. Mogłaby jeszcze dołożyć ciemny cień w załamaniu, żeby był lepszy efekt, ale i tak jest ok.

Mireczku, weź następną dawkę leków, bo przestają działać.

widocznie mamy inny gust te oczy to koszmar i taka tendencje widze od kilku lat kiedys takich brzydactw w sensie makijazu nie bylo. jak widze cos takiego to od razu klasyfikuje jako bezguscie :D to jest naprawde straszne i znam wielu facetow z podobnym pogladem jak moj.

To jest od wielu lat podstawowy trend w makijażu. I chyba najstarszy, bo już w Egipcie p.n.e. noszono taki makijaż :D Do łask przywróciła go Brigitte Bardot, ale to był zawsze podstawowy sposób malowania oka. Kreska w różnych wydaniach. Chociaż ja pamiętam, że moja mama 25 lat temu też malowała kreski, tylko nie takie wyraźne i zakręcone.

Gość gość
no własnie o te zawijasy chodzi :O gdzie ty u bb widzialas takei cos jak na tym zdjeciu to ja nie wiem ona sobie w rogu oka namalowala tsunami. bb nawet z wasami i broda by wygladala ok wiec to zadne porownanie jak ktos jest ladny to ciezko go zeszpecic makijazem.

niech będzie że się nie znam ale mnie się podobają oczy okragłe !!!

Gość gość
Okrągłe tez są zj****e

po pierwsze to do autorki tego tematy jej bardzo daleko ona nie ma zawijasow na powiekach tylko ciemniej w rogach. co nie zmienia faktu ze im mniej ma teog makijazu wyglada lepiej co widac porownujac pierwsze zdjecie z drugim na drugim beznadzieja moim zdaniem. nadal sie upieram ze nie ma jak okragle takei jak u kota.

Koty nie mają okrągłych oczu. A ten makijaż to właśnie kocie oko :D Ma upodobnić ludzkie oko do kociego - o kształcie migdała :D :D :D

to ty chyba kota nie widzialas kot ma okragle oczy oczywiscie jak nie mruzy. prawdziwy kot a nie ten z bajki :D takei jak na zdjeciu to ma waz z zezem. w sumei waz tez ma okragle ale ma taka glowe ze jak sie na niego patrzy z przodu to wyglada jak te ze zdjecia.