Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka dziewczyny robi mi awantury

Polecane posty

Gość gość

o wszystko ostatnio zrobiła mi awanturę o to ze nie pracuję bo nie mogę teraz pracować bo muszę praktyki odbyć no i co ja mam zrobić?! z dziewczyną spotykamy się na mieście już nie u niej w domu bo od tej awantury i to jak mnie jej matka upokorzyła już nie przychodzę do ich mieszkania.

Gość gość
trzeba bylo sie odezwac,a nie siedziales cicho. Jak sobie dasz wejsc na glowe,a planujesz z obecna dziewczyna dluzszy zwiazek to Cie zakrzyczy i podbuntuje corke. Twoje zycie zamieni sie w pieklo. Stara ropucha sie nie przejmuj.A jak dziewczyna stanie po stronie matki to trudno,bedziesz mial spokoj chociaz.

Gość gość
pracowałem już mam trochę kasy ale nie chodzi o to ...powiedziałem tylko że ona mnie wtedy zjebała że ja siedze jak debil na dupię nic nie zarabiam a to ze mam studia ze musze siedzieć przy ksiązkach nie raz zarywać noce to ją to nie obchodzi ... nienawidzę jej

Gość gość
weź ją zajedź od góry do dołu jak cię wyj***e to trudno będziesz miał spokój od tego g****a

Gość gość
właśnie takie teściowe co mają nasrane do łba i które chciałyby nie wiadomo kogo potrafią wszystko zjebać wiesz co nienawidzę takich ludzi . najlepiej co zrobisz to zarób odłóż i wyprowadźcie się zabierz dziewczynę od tego syfu. bo im dalej ona o ty będziecie na widoku tej czarownicy to ona dalej się będzie karmiła wyżywaniem nas. mówię wam spierdolcie od niej

Gość gość
ktoś podziela moją opinię ?

Gość gość
tak ja podzielam taka matka nie powinna być przykładem dla swojego dziecka

Gość gość
zabierz dziewczynę od tej idiotki , przecież ona wam zniszczy związek :( chłopie jak mi cię szkoda....