Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która kobietka zaszła w ciążę przy nieregularnych cyklach?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam nieregularne cykle. Przeważnie 35 , 39 dni, ale zdarzają się 28 lub 43, w tych granicach. Mam juz umówioną wizytę u endokrynologa, bo po 4 miesiącach staran ciąży nie ma. Pomyślałam, ze pewnie trzeba uregulować hormony. Czy do tej pory warto sie starać? Czy to ma sens przy nieregularnych cyklach?

Gość gość
Nie ma opcji zajść przy nieregularnych

Gość gość
Jak to k***a???? Ja zaszlam

Gość gość
Ala a zaszłaś bez żadnego wspomagania, regulowania? Ile sie starałaś?

Bez zadnego wspomagania. Skonczyla mi sie miesiaczka i kolejnej juz po miesiacu staran nie dostalam . Od porodu mam regularne miesiaczki.

Gość gość
Kurczę to dalas mi nadzieje :) a mogłabyś napisac jakiek długości miałaś cykle? No i czy kiedykolwiek badalas hormony? I po ilu miesiącach starań się udalo? Ja mam za sobą nieudane 4

Gość gość
Ja zaszłam. Udało się za pierwszym razem. Moje cykle 28-34. Bez żadnego wspomagania.

Gość gość
To aż tak bardzo nieregularnych nie miałaś, ja mam długie cykle i boje sie, ze to może utrudniać. Z drugiej strony nie wiem czy nie za wcześnie panikuje, ze juz idę się badac

Gość gość781
Nie wiem kto Ci napisał , ze się nie da . Jasne , że się da i to bez żadnych hormonów. ja jedynie na prawidłową płodność oraz niedobór witaminy B6 brałam ferti lady a tak to moje życie zbytnio się nie zmieniło prócz tego , że jestem w 2 miesiącu ciązy.

Gość gość
Gość a ile dni trwaly twoje cykle? Ja się staram teraz juz 5 miesiąc, zapisalam sie na styczeń do Endo tylko to tyle kasy pojdzie ze szok... Za badania tez sama będę płacić a na jednej wizycie sie nie skończy. Chciałabym zeby się udalo bez tego, tylko ze 4 miesiące sie nie udalo wuec pewnie zaburzenia hormonalne przeszkadzają:/