Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem rodzinny

Polecane posty

Gość gość

mam 21 lat i ostatnio powiedzialam rodzica ze jestem w ciazy nie mam stalej pracy ale jestem dlugo w zwiazku dlatego rodzice byli zli tylko przez chwile zwlaszcza jak zobaczyli ze znalezlismy sobie mieszkanie itd.. ostatnio u moich starszej siostry ktora mieszka w anglii zle sie dzieje bo ja chlopak straszy z ktorym ma dzieci ze ja zabije, raz jest zle raz dobrze i sie martwia a wczoraj sie dowiedzialam ze moja siostra 20 letnia jest w ciazy. oni sie zalamia jak sie dowiedza. moja mam choruje na serce nie wiem jak to wytrzyma. jak przekazac jej ta wiadomosc

Gość gość
co za patologia....

Gość gość
Powiedziałam rodzica ? Poucz się troszkę dziewczyno bo wstyd!

Gość gość
No i co zrobic... Przezyja...

Gość gość
K******o się ostatnio rozpleniło.

Gość gość
RodzicOM tłumoku!

Gość gość
widzę że wypowiedzieli sie Ci którzy świeca rozumem.. kafeteria jest po to by pocieszac a nie pisac pierdoły. jak nie masz sensownej odpowiedzi to nie pisz a nie pokazujesz sie tu z d**y strony. a co do Ciebie to nie martw sie jakoś to przeżyją gorzej z Twoja siostra ja bym taka sprawe złożyła na policje

Gość gość
ja też się wypowiem większość ludzi co na tym forum poprawiają błędy ortograficzne nie powinni mieć prawa głosu. dziewczyna nie pyta jak się pisze RODZICOM tylko co ma w tej sytuacji zrobić. jeżeli na kazdym temacie odpisujesz tylko po to by ludzi poprawiać jesteś żałosny lub żałosna. a i do osoby piszącej patologia. najpierw znajdź w słowniku co to słowo znaczy bo to że dziewczyny są w ciąży to patologia nie jest. a ja gratuluje przyszłym mamom i nie martwcie się to dziadkowie więc sie z tym pogodzą.

Gość gość
mam 21 lat i ostatnio powiedzialam rodzica ze jestem w ciazy a wczoraj sie dowiedzialam ze moja siostra 20 letnia jest w ciazy x patologia się mnoży na potęgę

Gość gość
"kafeteria jest po to by pocieszac" Ahahahahaha :D chyba rozum zgubilas kretynko. Kafeteria jest po to, by sie wyzywac na glupich siksach. Chcesz pocieszenia idz do ksiedza, ahahaha!

Gość gość
widzę poziom tej strony spadł do zera ojj zero rozumu komentujacy hihi zalosni jestescie a 20 lat to nie patologia. patologia by by bylo jakbys zaszla w ciaze z ksiedzem ojcem bratem mezem siostry a patologia to mlode siksy po 14 lat co dzieci maja to jest dopiero zalosne nie przejmujcie sie jestescie dorosle to wasze zycie zycze szczescia

Gość gość
Spokojnie, ile was, sióstr tam jest? Rodzice chyba doskonale wiedzą jakie stado bez prawidłowych wzorców stworzyli, więc nie powinni być zaskoczeni.