Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie bez prawa jazdy są traktowani jako gorsi ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie bez prawa jazdy są traktowani jako gorsi ?

Gość gość
bo to troche kalectwo społeczne w dzisiejszych czasach...

Gość gość
Ja nie mam bo panicznie sie boje. Zdac bym pewnie zdala ale po co mam stanowic zagrozenie dla siebie i innych. Nie czuje sie gorsza z tego powodu...

Gość gość
Tak jak wyżej ! Posługiwania się dzisiejszymi telefonami nikt nikogo nie uczył, ale jak się trzeba nauczyć przepisów i nauki jazdy to już problem. Nieudacznik życiowy nie ma prawa jazdy i twierdzi, że mu auto nie jest potrzebne.

Gość gość
Ja kiedyś bardzo chciałam iść na prawko ale kilka lat temu uczestniczyłam w wypadku jako pasażerka i od tamtej pory panicznie boję się jeździć samochodem. Nie umiem się przełamać chociaż prawo jazdy bardzo ułatwiło by mi życie.

Gość gaajowy
a ja mam uprawnienia spawacza. Kto niema uprawnień spawacza jest gorszy. Nieudacznik życiowy. I co? Cieniasy?

Gość gość
Ja nie mam prawa jazdy i nie jest mi ono potrzebne. A kalectwem to jest nie wyobrażanie sobie zycia bez samochodu. Na kurs poszłabym jednak z chęcią gdybym miała za co

Gość gość
ha ha ha. Gajowy jesteś gość

Gość gość
a które masz uprawnienia, płotowe czy jakieś wyższe? kiedyś takim odnośnikiem było wojsko, kto nie był, znaczy albo jakiś niezdrowy cieleśnie czy psychicznie, albo miglanc czy syn esbeka. dzisiaj jest to prawko. kiedyś będzie co innego. niektórzy całe życie szukają gorszych.

Gość gość
Najgorsza jest moja teściowa : sama nie ma prawka a mi ciągle dogryza kiedy zdam. Czasem mam ochotę odpowiedzieć jej żeby sama nauczyła się jeździć a nie ciągle tyłek synkowi wciska do auta.

Gość gaajowy
no właśnie. Z tym spawaczem to taka aluzja. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa. Jest wiele, wiele osób z prawem jezdy, samochodem, ale kierowcami to oni niebędą nigdy. Widać to na drogach.

Gość gość
zdaj i więcej nie pie.dol na teściową, jak u niej mieszkasz.

Gość gość
A tam gorsi... Ja skonczyłam dosc dobre studia, mam prace znam angielski i niemiecki prawie biegle. Ale prawko robie dopiero teraz. Prawo jazdy mozna zrobić w każdym czasie, wiec sie jakos bardzo z tym nie śpieszyłam

Gość gość
a uprawnienia spawacza masz?

Gość gość
Ja bym chciała ale wiem ze nie zdam bo jestem niespecjalnie mądra.

Gość gość
Gamonie nie powinni nawet podchodzić do egzaminu. Zdają z 14 razem i po roku myślą, że potrafią jeździć. Strach nieraz wyjeżdżać na drogę bo to masakra co się na nich dzieje. Kierowca-mechanik-blacharz-spawacz-malarz-lakiernik-artysta-plastyk-akrobata.

Gość gość
Ja tam nie uważam, że są traktowani jako gorsi. Sama dopiero teraz się zapisałam na kurs na prawo jazdy do szkoły www.koszela.com.pl a już pełnoletnia jestem długi czas. I jakoś do tej pory nie słyszałam żadnych docinek ani złośliwości dlaczego nie mam prawka