Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzę o tym żeby poznać starszego faceta

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie po 50 trochę za starzy, choć też bywają atrakcyjni. Ale może koło 30stki mi się znowu przesunie ;). Tak sobie myślę.. ta koleżanka, która jest z tym swoim po 30stce, poznała go w klubie. Czasem chadzam do klubów, ale raczej z nastawieniem na dobrą zabawę. No ale nie widuje się tam zbyt wielu mężczyzn pod 40stkę, a jeśli już, to z kimś.

Gość gość
Powinna być taka różnica ok. 8-10 lat bo jak jeszcze facet może to kobieta długo nie. Potem są zdrady itd.

Gość gość
No i świetnie :) tak jak mówiłam, wydaje mi się, że każda ze stron może czegoś się nauczyć, coś od siebie dać.. i trochę na inny sposób niż rówieśnik do rówieśnika.. choć to też zależy od danego człowieka. ja w zasadzie nie wykluczam związku z kimś w moim wieku (a nuż poznam kogoś, kto będzie mnie pociągał?( ale byłam już w 2 związkach, w jednym z rówieśnikiem, w drugim z 24 latkiem i to nie było to.. zupełnie.

Gość gość
jakiegoś wykladowce sobie poderwij o ile studiujesz

Gość gość
Taak.. wykładowcę :). Jakoś żaden mi się nie podoba. Na poprzednich studiach jeden mi się podobał. Poza tym z nimi to tak samo jak z innymi facetami.. często zaobrączkowani, z dzieciakami. U mnie nawet doktoranci zajęci, z obrączkami (koleżanka obczaiła)

Oczywiście. Czasem zdarzają się nieporozumienia, wynikające z trochę innych doświadczeń i punktu widzenia, ale jeśli oboje są otwarci na rozmowę i oboje starają się zrozumieć siebie nawzajem, to większość problemów można łatwo rozwiązać. Grunt, by facet nie okazywał wyższości (wynikającej z wieku), a traktował kobietę jako partnerkę równą sobie. Ale powiem Ci z własnego doświadczenia, że jeśli młodsza (nawet i o 10-12 lat) kobieta jest dorosła i w tej dorosłości szczera i nie przesadza, to super jest mieć taką kobietę u boku. Nie chodzi o seks. Chodzi o wiele przeróżnych punktów widzenia, nieskończonych tematów do dyskusji i wymiany doświadczeń i... seks też ;)

Gość gość
autorko polecam brać młodszych ponieważ nie będzie miał statystyk zaliczonych panienek np 30sztuk. Facet po 30 a po 40 to już w ogóle jest podejrzany w tym wieku i nie założył jeszcze rodziny? kolejna małolate młodą zadbaną będzie zaliczał a potem pójdzie do kolejnej zastanów się kobieto.

Gość gość
ja mam 35 lat i wkrotce bede szukal zony mlodszej min 10 lat ale wyjezdzamd o kanady i chce ja tam sciagnac.

Gość gość
za rozwodnikow moze sie brac hahah

Gość gość
Młoda a czy Ty chcesz na stałe czy tylko na przelotną znajomość.

Gość gość
Jak wyjdzie. Na pewno jednak nie na f****ng friend.

Gość gość
Facet po 30stce który nie ma żony to *****cz tyle lat i nie był w stanie stworzyć trwałego związku pewnie mu chodziło tylko o seks bo wiekszość mężczyzn jest dla seksu nie z miłośći. Autorko polecam brać mężczyzn z twojego rocznika przynajmniej nie mają nie wiadomo jakiej przeszłości seksualnej.

Gość gość
Ja bym tak nie uogólniała. Bo znam gościa, bardzo normalnego, znam go od paru ładnych lat, który dopiero w wieku 31 lat poznał kobietę, są razem już 3 lata. Jeszcze nie jego żona, ale planuje się oświadczać niedługo i chce mieć dzieci. Różnie się w życiu układa, takie uogólnienia są na pewno krzywdzące. Wiadomo, że bywają i wieczni chłopcy, ale i tacy, którym po prostu nie wychodzi, są nieśmiali etc.

Gość gość
Jak ja mam ich brać, skoro w ogóle mnie nie pociągają? No jak? mam ich oszukiwać? TEraz jeden właśnie z mojego rocznika (też 22 lata) za mną biega, lubię go, ale jest trochę dziecinny.. No i seksualnie mnie nie pociąga. Mam się zgadzać na związek, bo on chce? i traktować go jak kolegę, bo takie mam w stosunku do niego odczucia? To jest oszustwo.

Gość gość
wiekszość mężczyzn po 30roku życia który jeszcze nie ułożył rodziny jest dziwny,******cz

Gość gość
Mi się z kolei podoba jeszcze jeden 27 latek, ale jest zajęty, więc odpada. A to i tak jeden z niewielu wyjątków przed 30stką, którzy mi się podobaja.

Gość gość
Może trochę rozszerz światopogląd? Mój kolega akurat był nieśmiały do kobiet, w towarzystwie kolegów luz blues, ale w towarzystwie kobiet.. Masakra :D.

Gość gość
Facet naprawdę inteligentny, plus do tego dobrze zarabiający, poważnie myślący.. będzie miała z nim dobrze jego A., on pomyśli o wszystkim dosłownie

Masz rację, nie możesz oszukiwać samej siebie i faceta (rówieśnika), z którym będziesz "jedynie z braku innych opcji". Zranisz go cholernie, a i sama nie będziesz szczęśliwa.

Gość gość
Dobrze że są takie młode i chętne, można jeszcze sobie poużywać w pewnym wieku.Super.

Gość gość
Naiwne kobiety

Gość gość
Taa, naiwne... nie wskakuję facetowi do łóżka od razu. Najpierw go trzeba zweryfikować. A sparzyć się można i z równolatkiem.

Gość gość
wyzna miłość będzie udawał przez 3 miesiące kobieta da i co potem będzie? facet s*******i hahahaha

Gość gość
No tak, bo faceci w wieku 25 lat tak nie robią.. oni są święci :D poza tym wyznać miłość to ja mogę tobie, jeśli czegoś chcę. Słowa się nie liczą.

Gość gość
Wg twojego rozumowania to kobieta nie powinna iść w żaden związek nieważne ile facet ma lat bo przecież jeszcze zbałamuci i porzuci, a ty głupia naiwna kobieto na lodzie zostaniesz

Trochę w tym prawdy... wielu facetów w wieku 30-40 lat (niezależnie, czy wolnych, czy zajętych), niestety, szuka jedynie szybkich lasek i szybkich numerków. A kobietki młode, mniej doświadczone, często są ufne... zbyt ufne...

Gość gość
gość dziś A potem na drugi dzień żalić się na kafe jacy mężczyzni są beee i fuuu. Kluczowe w tym wszystkim to znalesć faceta który nie patrzy na obiekt do z********* tylko do miłośc***atrząc jak np. sie zachowuje, olewa i tak dalej.Spytać się dlaczego w tym wieku nie założył rodziny? 30 paro latek singiel a był w kilku w zwiazkach nie można za bardzo ufać nie potrafi stworzyć trwałego związku. Pamiętajcie o tym.

Gość gość
Czasem ludzie nie są kompatybilni. Naprawdę nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. Ale też fakt, nie usprawiedliwiać, nie tłumaczyć. Patrzeć po prostu obiektywnie na danego człowieka. Na tyle, ile się da. Bo zabezpieczenia 100 % przed porażką nie ma nigdy. Masz wpływ na relację ,związek, ale na to, czy druga osoba się nie zmieni, nie zawsze. Jednak trzeba być optymistą ;) Wiem. I to szczególnie szuka młodszych lasek, taka to prawdopodobnie dobry kąsek :) ale to, że oni myślą, że mogą wcisnąć takiej kit, to jest właśnie ułatwienie dla kogoś, kto sobie zdaje z tego sprawę.

Gość gość
Faceci znają słabości kobiet. Ale my też znamy ich słabsze punkty :)

Gość gość
może facet po 30stce dalej jest sam bo się przejechał na kobietach? może się zraził do nich? potraktowała go źle i trudno mu jest zaufac? może jest nieśmiały do kobiet stąd ta samotność? może przez ten czas miał depresje i jest w końcu fazy do wyjścia z tego.