Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o biust

Czy są kobiety, które mają naturalne biusty prawie jak silikonowe?

Polecane posty

Gość Pytanie o biust
Te "normal" na tamtym rysunku też troszkę wiszą jak dla mnie, jakieś takie gruszkowate są...

Gość gość
bo duże piersi właśnie takie są, że wiszą choć trochę a jak kobieta nie dba, urodziła czy tez mocno schudła to ma o wiele bardziej obwisle

Gość gośćooooooooooo
Urodziłam dwoje dzieci, brodawki NIE są skierowane ku dołowi i piersi są okrągłe. Test ołówka przechodze bez problemu. Jestem z kims młodszym od siebie i to sporo. Po naszej pierwszej wspólnej nocy powiedział mi ,że szukał na biuscie blizn po operacji. Nie mógł uwierzyć ,że kobieta ponad 40 letnia ma takie piersi. Lekarka robiaca mi USG spytała mnie czy one są naturalne? Powiedziała, że widziala mnóstwo piersi ,bo to jej praca i nie zwraca na to już uwagi w zasadzie, ale u mnie nie da się nie zwrócić. Mialam takich sytuacji więcej...Więc zdarzają się wyjatki jak widać. Zapomniałam dodać, że jedno dziecko karmilam piersią ponad rok. Teraz to już na pewno kłamie, prawda? Bo co ja mogę wiedzieć, o WŁASNYCH piersiach? Tu sami znawcy siedzą..

Gość gość
przepraszam ale w takie bzdury nie uwieże :D jesli ci stercza to znaczy ze albo nie masz duzych, albo ze sama siebie oklamujesz :)

Gość gość
albo nie masz duzych albo ci zwisaja ale ze uwazasz sie za cud ideal to nie dostrzegasz tego ze ci troche zwisaja biust duży nigdy nie stoi, zawsze choć troche wisi

Gość dlatego gościu
gość dziś , dlatego ja już wolę małe, a duże podobają mi się jedynie silikowane

Gość gość
ja mam małe ale sterczące i jędrne 65E :)

Gość gość
ja mam idealne...po Diane 35

Gość gośćoooooooo
75 F ,chyba jednak spore ?jakbym napisała, że mi wiszą, to by było ok? Dobra ,wiszą do pasa. Duże piersi nie mogą być sterczące i ładne. Lepiej? Ta rozmowa jest bez sensu. Moglabym tu wkleic ich zdjęcie, ale po co. Nie chcecie wierzyć, ok. Miłego dnia

Gość gośćoooooooo
Aha..wieŻyc mnie by się również nie chciało. Ale wieRZyć...tak .

Gość gość
no niestety moj maz takie ma, przytyło mu sie troche brzuch mu urosl i cycki tez, ma malutkie ale wlasnie takie jedrne, u faceta jak ma cycki to to sie jakos nazywa, to juz choroba

Gość do gośćoooooooo
a ja ci wierze, bo ostre treningi moga czynic cuda. sam widze na silowni, jak kobiety ostro pracuja i cwicza rowniez na wolnych ciezarach. no ale ja akurat nie wymagam sterczacego biustu, normalne jest dla mnie ze sredni lub duzy biust u kobiety kolo 30tki przewaznie mniej lub bardziej wisi i mi to nie przeszkadza. a panom tutaj przeszkadza jeszcze wiele rzeczy: owlosienie lonowe oraz fakt, ze kobieta ma prawo do uprawiania seksu bez zobowiazan, jak jest wolna

Gość gośćoooooooo
Ginekomastia... tak się to nazywa, u mężczyzn.

Gość do gośćoooooooo
niektorzy faceci maja cycki nie z powodu ginekomastii, ale z powodu tuszy

Gość gość
no to muszą ci troche wisieć, ale chyba ty chyba nie rozumiesz pojęć, wisieć nie znaczy ze sa do pepka, chodzi o to że wiszenie już jest gdy już troche leżą na klatce a przy dużych biustach zawsze leżą bo grawitacja jest a biust składa się głównie z tłuszczu który nie jest żadnym mięśniem

Gość gośćoooooooo
Ginekomastia to przerost gruczołu sutkowego i rzeczywiscie nie ma nic wspólnego z tusza. Moje piersi zbudowane są w bardzo dużej części z tkanki włóknistej i dlatego "zachowują " się trochę inaczej. I na klatce nie leza..Strasznie trudno uwierzyć?

Gość gość
tak nie wierzymy ci bo gadasz niestworzone rzeczy :) choć nie wiem jak byś się upierała duże piersi zawsze choć trochę wiszą, nic na to nie poradzisz

Gość gość
A ja jestem napalony na kobiety, które maja naturalne owłosienie i duzy biust, moze byc zwisający! Żebyście jeszcze tak lgnęły do mnie... Kafemen@wp.pl Goscoooo 13:02, bardzo chciałbym zobaczyc Twoje piersi na @!

Gość gośćoooooooo
Kafemen..już mnie tutaj maja za klamczuche i fantastkę. Ale to takie miejsce,specyficzne i mam to gdzieś . Ty natomiast watpisz w moja inteligencje... Naprawdę myślisz,że wyśle obcemu mężczyznie takie zdjęcia?zapomnij

Gość gość
Goscoooo, nie watpię w Twoja inteligencje! Napisz do mnie, a przekonasz sie, ze masz do czynienia z tolerancyjnym i miłym facetem.

Gość gość
Pytanie o piersi, wstawiasz piękne piersi! Kafemen@wp.pl

Gość gość
goscioooooooo a ile masz cm w i pod biustem?

Gość Pytanie o biust
gośćooooooooooo, rozumiem że Twój biust mocno się różni od tych co ja wkleiłem i uważam je za nieco już obwisłe?

Gość gośćoooooooo
Pod biustem 77,biust 105. Tak ,różni się, ale jakie to ma znaczenie?Przecież jestem mitomanka

Gość do gośćoooooooo
a owlosienie lonowe wydepilowane na gladko?

Gość gośćoooooooo
A to już pozostanie moja słodka tajemnicą...