Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karta duzej rodzinki

Polecane posty

Gość gość

Czesc Czy warto w ogóle ją wyrabiać? opłaci się? Korzysta ktoś?

Gość gość
Poszukaj inf na forum WIelodzietni.

Gość gość
Tam na pewno ktoś ten temat poruszał. Ja mam 3, to chyba mi nie przysluguje. A tamto forum jest nawet informatywne, ale zeby zostac na dluzej to za ciezka atmosfera (wkolo sie modla).

Gość gość
Nalezy sie tym.co maja 3 dzieci

Gość gość
Tak? Nawet nie wiedziałam. Myślałam, że 3+ tzn. od 4 a nie do 3.

Gość gość
Ja jestem z wawy. Mam tą kartę bo mam 3 dzieci... Największy rabat to bilet roczny dla Dziecka ( dorosłych nie obejmuje) na autobus na 1 i druga strefę za 100 zł. Normalnie za kwartalny dla dziecka płacilam 150. I jeszcze zakupu w carfulrze za każde wydane 50 zl 5 zł zwracają ... są Zniżki na teatry, muzea, ośrodki sportu... Wyrobienie nic nie kosztuje, więc warto

Gość gość
Ja mam małe dzieci. Biletów jeszcze długo nie będą potrzebowały. Na kino, teatr i muzeum są za małe. Najbardziej by się przydały zniżki do spożywki, drogerii, apteki, sklepów z art. dla dzieci i ciuchami i prywatnych przychodni... Ale z tym chyba lipa, co?

Gość gość
5 zł za 50 zł to jest raptem 10%. Marna oszczędność.

Gość gość
ty byś od razu chciała za darmo.

Gość gość
Z Wielodzietnych jeden z nielicznych fajnych wątków jest ten: http://wielodzietni.org/discussion/12593/zaczepki-z-ulicy (pewnie dlatego, że mnie też się zdarzają podobne zaczepki, mimo że mam tylko 3, ale w zbliżonym wieku i jeżdżą jednym wózkiem) :) A reszta taka jakaś przygnębiająca - jakby sami fanatycy religijni tam przesiadywali (nie mam nic do religii, ale potrzebuję balansu i rozgraniczenia tematów religijnych od tematów "dzieciowych"), a przecież nie każdy wielodzietny ma dzieci przez religijność, tylko po prostu je lubi i chciał.

Gość gość
czytałam również ze c&a udziela rabatu na zakupy dla dzieci i świat ksiązki. 10 % znizki na spozywkę fajnie. Kupując mleko i pieluchy dośc czesto mozna sporo oszczedzić. no i rabat na stacjach orlenu i lotosu.

Gość gość
Tu autorka Nie kazdy wielodzietny to patologia przecież. Mam troje dzieci 15,10 i 4 msc na stronce duzej rodzinki bardzo mało czytelnie jest na ten temat.

Gość gość
Za darmo nie, ale za 10% to się nawet nie opłaca karty wyciągać. Aż tak nie biedujemy, żeby 5 zł było na wagę złota. Co innego jakby ze 30% choćby dali, a nie 10.

Gość gość
Na Wielodzietnych piszą że to tylko 5%, a nie 10% i tylko w wybranych marketach (Carrefour, Leroy). To w takim razie w każdym województwie są inne zniżki, czy co?