Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak ludzie mogą jeść karpia, przecież ta ryba jest obrzydliwa...

Polecane posty

Gość gość

znawcy ryb jednoglosnie mowią że to świństwo, na dodatek niezbyt zdrowe, malo wartosciowe... wiekszosc ludzi zmusza sie do jedzenia tego szlamu w celach ''tradycyjnych'' ja sprobowalam raz i nigdy więcej :O wole dorsza czy eko-łososia a nie tą srake ze stawu hodowlanego, karp to podobny syf jak panga z Wietnamu którą Polacy kochają :O

Gość gość
Nie bluźnij!!!!! To ryba katolicka - tylko nie wiadomo czy to jeść, czy tym rzygać....?

Gość gość
Wychodzi no to, że nigdy nie jadłaś dobrze przyrządzonego karpia. U mnie cała rodzina nie może się doczekać aż karp przyrządzony przez mojego tatę pojawi się na wigilijnym stole.

Gość gość
To ryba katolicka - tylko nie wiadomo czy to jeść, czy tym rzygać x 10/10 :D najlepiej wywalić do kibla i spuścic :classic_cool:

Gość gość
KARP TO SZKODNIK a nie ryba :O fuj ''W wielu krajach jest uważany za szkodnika. W Polsce karp stanowi 80% zarybień wód otwartych. Budzi to duże kontrowersje, gdyż jest to gatunek obcy i ma niekorzystny wpływ na zbiornik, do którego jest wpuszczany (zamulenie wody oraz degradacja dna).'' powinno sie wybic wszystkie karpie w p**du

Gość ciubaryk
to wszystko zależy z jakich stawów hodowlanych pochodzi KARP , zagłębiem karpia w Polsce jest miejscowość ZATOR w woj. małopolskim , tu są ogromne akweny wodne ale oprócz karpia w tych samych zbiornikach pływa AMUR, leszcz, lin, szczupak, a nawet płoć , z tych stawów największym odbiorcą jest Kraków i Katowice i chyba nie narzekają na karpia