Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość goscwerr1

chłopak

Polecane posty

Gość goscwerr1

Hej. Proszę o radę. Mam 20 lat. Poznałam chłopaka w czerwcu. Młodszy ode mnie ale bardzo dojrzały i w porządku jak na swój wiek. Pisaliśmy codziennie ale zasko się widzieliśmy bo pracował w wakacje w angli a potem w Polsce praktyki i nie miał czasu. Mówił że mu na mnie zależy że jestem śliczna itp. Mówił ze jak by nie chciał ze mną rozmawiać i mieć kontaktu to by mi o tym napisał. No i we wrześniu zaprosił mnie na wesele do brata ktore odbylo sie 28 pazdziernika. Poszliśmy bylo ok przytulal mnie jak byśmy byli razem ale nie byliśmy jeszcze. No i dzień po tym wweselu jechał w delegację ja do niego pisałam on się nie odzewal. Myślałam ze zrobiłam coś nie tak na tym weselu. I pisałam codziennie pytałam o co chodzi. Napisał kilka dni później ze jestem nie możliwa i ze nie miał zasięgu i czasu by odpisać i ze mam się nie denerwować. No i ja mu napisałam ze jak mam się nie denerwować i wgl i ze ma się dzisiaj nie odzywać. Było mi głupio bo za dużo pisałam nie potrzebnie. I napisałam ze jak znajdzie czas ma się odezwać jeśli będzie chciał ja mu nie będę zawracać glowy. No i problem w tym ze juz sie wiecej nie odezwal. Nie odzywa sie juz miesiac i tydzień. Pisałam do niego pytałam o co chodzi a on nic na fb nawet wiadomości do dzisiaj nie odczytał. Myślę ze to przez to ze byłam nachalnA bardzo. Ale chcę z nim porozmawiać i przeprosiC. Ale nie wiem już jak bo nie odpisuje mi na żadne wiadomości. A mi bardzo na nim zależy pierwszy raz się tak wkrecilam. I chcę żeby było tak jak wtedy. Ale nie wiem co robić już. Jak poprosić bo o rozmowę? Doradzicie coś?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować