Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cechy wartościowej kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

Jakie cechy ma wartościowa kobieta, warta zainteresowania i poświęcenia jej czasu ?

Gość gośćszarik
smierdzi starym tamponem...

Gość gość
- młoda - chuda - długie blond włosy - wierna - z******ty tyłek - cycki rozmiar C lub silikony - wzrost pomiędzy 1,60m - 1,75m - brak piercingu - brak tatuaży - waga do 60kg max - lubi seks - uległa - nie słucha zj******o hiphopu - lubi piosenkę "ona tańczy dla mnie" - w miarę inteligentna - trzyma higienę - ćwiczy choć trochę - nie chce mieć psa, ani kota, ani innego s********o po domu g****a - chce mieć ze mną dziecko - interesuje się modą, medycyną, dietetyką - ma przynajmniej jedną koleżankę z którą spędza czas i zero kolegów - jest patriotką - nie lubi podróżować po świecie (oprócz Polski) - dba o zęby

Gość gość
chce miec dziecko ,a nie chce kota ani psa, przeciez to etap wstepny

Gość gość
Przede wszystkim jest wierna, uczciwa, łagodna, lubiąca dzieci i osoby starsze, rozsądną zadbana, figura klepsydra wzrost 165-170 waga 57-65. Brunetka brązowe oczy :) mój ideał

Gość gość
Jeśli chodzi o charakter to szczerość, wierność, lojalność... niestety te cechy kobietom są zupełnie obce.

Gość elle patriote
a potem te wierne lojalne ranicie,oszukujecie,krzywdzicie

Gość gość
Ja jestem za szczera, wierna lojalna, dobra. I co mam z tego? Ot to, ze facet walił mnie w rogi

Gość gość
Szukajcie dobrych mezczyzn a na e juz narzekacie znowu n pajacow ktorych wybieralyscie