Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak to leń z kijem w d***e

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak to leń z kijem w d***e

Gość gość
Nic mu sie nie chce tylko siedzi na kompie i ogląda mecze. widujemy się co 2 tygodnie bo wyjeżdża do pracy i ja chciałabym wynająć wspólnie mieszkanie i myślę o życiu na powaznie już, mamy po 25 lat i jesteśmy razem 3 lata. On twierdzi że mu się to nie opłaca i woli jeździć do mamy na 2 tygodnie a ze mną widzieć się w weekend. jak nawet jestesmy razem to nic mu się ie chce. Do kina nie, na łyżwy nie. Bo to dziecinne. Całować się ze mną też nie będzie bo to gimbusiarskie ( nawet jak jestesmy w domu, sami). Nei chce mu się nawet ze mną rozmawiać. Jak próbuję z nim pogadać o mieszkaniu czy o nas to nawet na mnie nie patrzy i nie odpowiada bo jest zagapiony w mecz na kompie. Nic sam z siebie nie zrobi ani koło siebie ani w domu. nawet nie posprzata jak już u mnie jest. ja ugotuję mu obiad podam a on nawet nie pozmywa bo dlaczego. Jak już się zgodzi to czekam pół dnia żeby to zrobił i mowi do mnie mamo jak mu pzypomnę o tym. Tak jest ze wszystkim. Powoli mam tego dosyć. Czy bycie z nim ma sens?

Gość gość
:o no przestań

Gość gość
Znajdz sobie nowego chłopaka

Gość gość
co za głupek z niego, rzuciłabym

Gość gość
Takiego sobie wybralas:p

Gość gość
na początku nie wiedziałam, że taki będzie. chociaż fakt że przez cały dzień nic nie jdał bo mu się nie chciało wstac z łózka mógł mi dać do myślenia. :