Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzuciles palenie ?moze mi odpowiesz?

Polecane posty

Gość gość

Hej 5 dni yemu rzucilam palenie czuje sie okropnie zwlaszcza rano popoludniu przechodzi! Czuje sie bardzo slaba Jest mi nie dobrze kilka razy wymiotowalam Czuje sie jak bym byla w snie albo mam mgle przed oczami ogolne zamroczenie przez caly dzien do tego nie rzadke bolu w klatce piersiowej Pije duzo melisy i upilam tabletki z nikotyna ale i tak czuje sie okropnie nie wiem dlaczego tylko rano do popoludnia kiedys juz przestalam palic na 3 miesiace i po 3 dniach czulam sie juz dobrze a teraz jest koszmarnie ;( nie mam ochoty zapalic to jest dziwne... Czy u was tez tak wygladalo odstawienie?

Gość gość
przez pare dni tak musi być, organizm po mału sie odtruwa swoją drogą, musiałaś kopcić jak lokomotywa :o

Gość gość
układ nerwowy poprostu się buntuje..był uspokajany nikotyną, która podnosi poziom serotoniny i dopaminy w mózgu..teraz właśnie chemia w mózgu się zachwiała stąd te objawy..zapewne masz słabe nerwy, przejdz się do lekarza popros o antydepresant np nexpram..powinno uregulować chemię w mózgu a i samopoczucie ci się,poprawi i będziesz się czuć spokojnie i lepiej spać, oczywiście trzeba dac lekowi czas po dwóch trzech tygodniach pierwsze efekty minimalne da się zauważyc pelna poprawa po trzech miesiącach brania, i odstawic stopniowo..nigdy nie odrazu z dnia na dzień bo znów zaburzysz chemię

Gość gość
Hej tylko ze ja biore takie niby gumy z nikotyna wiec nikotyne mam caly czas juz rano a ja znowu okropnie sie czuje poce sie, 2 razy juz wymiotowalam rano :( masakra ja sie chyba wykoncze ;(