Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż zlał nasze dziecko

Polecane posty

Gość gość

synek ma 8 lat , dostał pasem przez tyłek pożarłam się z mężem o to :o mały namieszał wiem , niegrzeczny był ,miał być na podwórku , a poszedł na plac zabaw bez pytania i zbił szybe sąsiadom , szukałam go z mężem , nie wiem już co myśleć , pierwszy raz dostał , bardzo płakał ma kare dodatkowo , zezłościłm się na męza że go zbil :o

Gość gość
Niby złe zrobił, nie bije sie dzieci, mimo wszystko Twój syn ostro nabroil, to nie dwulatek, ale świadomy chłopak, lepiej teraz go okrocic, niż miał by popaść w gorsze problemy w przyszłości.

Gość gość
Może lanie czegoś go nauczy i więcej nie będzie rozrabiał , pogadaj z męzem i synem jutro na spokojnie :) napewno dojdziecie do porozumienia z męzem

Gość gość
Wybita szyba to efekt twojego bezstresowego wychowania. Dobrze ze chociaż ojciec jakoś dziecko umie wychować. .

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
lanie na pewno chłopaki przewietrzyło rozum. to, że płakał to tylko świadczy o jednym - mąż dobrze wymierzył karę jaką było lanie. czy byłaś przy laniu? czy mąż konsultował to z Tobą? czy syn dostał na goły tyłek? jakim pasem mąż go zlał?

Gość gość
A co z twoją siostrzenicą molestowaną przez wujka?uwaga nasza slynna kafe provokatorka:)uwielbia tematy dot dziciecej pedofilii i bicia dzieci,nie karmcie trolla:)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajny i to miłe miasto

Gość gość
Twój mąż jest nidobry i zasługuje na ukranie. Nie wolno bić dzieci, a za szybe można by zapłacic sąsiadom.